Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Σπάρτακ Τρνάβα στο δρόμο του ΠΑΟΚ

Η Σπάρτακ Τρνάβα στο δρόμο του ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/7/2015 23:42
Η Σπάρτακ Τρνάβα είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Σλοβάκοι κέρδισαν με ανατροπή (3-1) την Λίνφιλντ στο Μπέλφαστ και θα αντιμετωπίσουν τον «δικέφαλο του Βορρά», με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στην Τούμπα.

Με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος, η Σπάρτακ Τρνάβα κέρδισε με 3-1 την Λίνφιλντ στο Μπέλφαστ και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου ματς, πήρε την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ.

Η Λίνφιλντ προηγήθηκε στο 34’ με γκολ του Λάουρι, παίρνοντας σκορ πρόκρισης, ωστόσο η Σπάρτακ έκανε την ανατροπή στο δεύτερο μέρος και πήρε τη νίκη χάρη στα γκολ των Σάμπο (54’, 84’) και Βόϊτους (60’). Αποβλήθηκε στο 80’ με δεύτερη κίτρινη ο μέσος Μπορτέλ και θα λείψει στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Τούμπα στις 30 Ιουλίου, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 6 Αυγούστου στη Σλοβακία.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ διέλυσε νωρίτερα με 6-0 την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και εξασφάλισε την πρόκριση για τον 3ο προκριματκό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε παίξει με τη Σπάρτακ Τρνάβα τη σεζόν 1997-98 στο Κύπελλο UEFA, παίρνοντας την πρόκριση με συνολικό σκορ 6-3 (5-3 στην Τούμπα και 0-1 εκτός έδρας).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.