Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς δύο, αλλά με Λούκας ο ΠΑΟΚ

Χωρίς δύο, αλλά με Λούκας ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/7/2015 01:18
Με απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς με την Λοκομοτίβα, καθώς οι Χαρίσης και Νομπόα τραυματίστηκαν και έμειναν εκτός αποστολής. Μέσα ο Λούκας, ξανά εκτός ο Περέιρα.

Χωρίς τους Χαρίση και Νομπόα θα υποδεχτεί την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ, αφού οι δύο παίκτες τραυματίστηκαν στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και τέθηκαν νοκ-άουτ.

Ο μέσος από το Εκουαδόρ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην γάμπα και θα υποβληθεί σε μαγνητική την Πέμπτη για να εκτιμηθεί η κατάσταση του. Από την άλλη, ο νεαρός μέσος υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και θα υποβληθεί και αυτός σε μαγνητική την Παρασκευή για να προσδιοριστεί το διάστημα της απουσίας του.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Αθανασιάδης (συνέχισε με ατομικό), Γλύκος (ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς) και Πόζογλου (παρέμεινε στο γυμναστήριο για να προφυλαχτεί).

Στα ευχάριστα η επιστροφή του Λούκας στην αποστολή του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ισπανός επανήλθε μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο είχε υποπέσει. Αντίθετα εκτός έμεινε ο Φακούντο Περέιρα αφού δεν… συμμορφώθηκε και βρίσκεται εκτός πλάνων από τον Ίγκορ Τούντορ.

Η προπόνηση της Τετάρτης ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του προσεχούς αγώνα κόντρα στους Κροάτες και περιελάμβανε πέρα από το καθιερωμένο ζέσταμα, παιχνίδι κατοχής και μίνι δίτερμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στην Λοκομοτίβα στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι εξής: Κίτσιου , Όλσεν , Κοροβέσης , Σαλπιγγίδης , Σκόνδρας , Τζαβέλλας , Τζιόλης , Γκολάσα , Ρατς , Κάτσε , Κόστα , Βίτορ , Μαντούρο , Μακ , Λούκας , Μελίσσας , Μυστακίδης , Πέλκας και Κουλούρης.

Το πρωί της Πέμπτης η ομάδα θα συγκεντρωθεί στο γήπεδο της Τούμπας, όσοι είναι εκτός αποστολής θα προπονηθούν εκεί ενώ η αποστολή θα μεταβεί στο Makedonia Palace για ξεκούραση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.