Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στη Λίβερπουλ ο Μπεντέκε

Υπέγραψε στη Λίβερπουλ ο Μπεντέκε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/7/2015 23:58
Την απόκτηση του Κριστιάν Μπεντέκε ανακοίνωσε η Λίβερπουλ, η οποία κατέβαλε το ποσό των 46,5 εκατ. ευρώ στην Άστον Βίλα για να τον ντύσει στα κόκκινα.

Τον σέντερ φορ που της έλειψε την περασμένη σεζόν ελπίζει πως βρήκε η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κριστιάν Μπεντέκε, ο οποίος υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο και αποτελεί το 7ο μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα του Μέρσεσάιντ.

Ο Βέλγος επιθετικός αποχαιρετά την Άστον Βίλα μετά από τρία χρόνια παρουσίας στο Μπέρμιγχαμ, όπου σημείωσε 49 γκολ σε 101 εμφανίσεις. Τη φετινή σεζόν ο 24χρονος επέστρεψε μετά από σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα ωστόσο… πρόλαβε να σημειώσει 13 γκολ σε 29 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Το ποσό που θα βάλει η Άστον Βίλα στα ταμεία της αγγίζει τα 46, 5 εκατ. ευρώ και η μεταγραφή του Μπεντέκε έγινε αυτόματα η δεύτερη πιο ακριβή στην ιστορία της Λίβερπουλ, πίσω μόνο από αυτή του Άντι Κάρολ (50 εκατ. ευρώ).

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Νομίζω πως η Λίβερπουλ είναι ο κατάλληλος σύλλογος για μένα, καθώς μίλησα με τον προπονητή και ήθελα να είμαι μέρος αυτού του πρότζεκτ. Ήρθα εδώ για να κερδίσω τρόπαια πετύχω σπουδαία γκολ και να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μπεντέκε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.