Μπαρτσελόνα: Τα νεότερα για την κατάσταση του Ραφίνια
Λήξη συναγερμού στο «στρατόπεδο» της Μπαρτσελόνα όσον αφορά τον τραυματισμό του Ραφίνια.Ο 29χρονος εξτρέμ είχε αποκομίσει τραυματισμό στο πίσω μέρος του δεξιού μηρού, στο πρόσφατο φιλικό της Βραζιλίας με την Αυστραλία, γεγονός που έφερε αναστάτωση στις τάξεις των «μπλαουγκράνα».
Παρ' όλα αυτά, τα τελευταία νέα είναι καθησυχαστικά, καθώς τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα (2/10) ο Ραφίνια, επιβεβαίωσαν ότι έχει υποστεί απλό οίδημα και όχι κάποιον σοβαρότερο τραυματισμό.
Υπενθυμίζεται, ότι ο Ραφίνια έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά στη σεζόν, καθώς σε 8 εμφανίσεις του με την Μπαρτσελόνα σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, μετρά 14 γκολ και 3 ασίστ.
Δόθηκε έγκριση από συντακτική ομάδα Agones.gr: Προσφορά* με δωρεάν* ποντάρισμα κάνοντας απλώς εγγραφή.
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις