Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Στέρλινγκ η Μάντσεστερ Σίτι

Ανακοίνωσε Στέρλινγκ η Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/7/2015 19:16
Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι και επίσημα ο Ραχίμ Στέρλιγνκ. Ο 20χρονος επιθετικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους «πολίτες» και έγινε αυτόματα η πιο ακριβή μεταγραφή Άγγλου ποδοσφαιριστή!

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ραχίμ Στέρλινγκ στην Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» τίναξαν την μπάνκα στον αέρα και έφεραν στο «Έτιχαντ» τον Άγγλο επιθετικό καταβάλλοντας το ποσό-ρεκόρ των 68,6 εκατ. ευρώ!

Ο 20χρονος έγινε αυτόματα η πιο ακριβή μεταγραφή Άγγλου ποδοσφαιριστή και η 3η στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ πίσω από τους Άνχελ Ντι Μαρία (Μαν. Γιουνάιτεντ) και Φερνάντο Τόρες (Τσέλσι).

Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο ίδιος επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 7 και θα μπει άμεσα σε αεροπλάνο ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας στην Αυστραλία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

«Ο Ραχίμ είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς παίκτες στον κόσμο και ανυπομονώ να ενσωματωθεί στην ομάδα μας. Είναι ένας νεαρός παίκτης με εξαιρετική ικανότητα και είμαι βέβαιος πως οι φίλοι της Σίτι θα ενθουσιαστούν όταν τον δουν να αγωνίζεται με την ομάδα μας», δήλωσε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο Στέρλινγκ θα απολαμβάνει εβδομαδιαίες απολαβές ύψους 252.000 ευρώ, ενώ να σημειωθεί πως η Λίβερπουλ δεν θα βάλει στα ταμεία της ολόκληρο το ποσό της μεταγραφής. Αυτό συμβαίνει διότι η ΚΠΡ διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης 20% και η μεταγραφή θα της αποφέρει περίπου 14 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.