Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πρεμιέρα με Βαλβέρδε η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πρεμιέρα με Βαλβέρδε η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/7/2015 16:35
Έγινε η κλήρωση της νέας Πριμέρα Ντιβιζιόν που ξεκινάει το Σαββατοκύριακο 22-23 Αυγούστου. Στην έδρα της Μπιλμπάο ξεκινάει τις υποχρεώσεις της η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα, με Σπόρτινγκ Χιχόν η Ρεάλ.

Κόντρα στην Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε θα ξεκινήσει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» θα αντιμετωπίσουν τους Βάσκους στο «Σαν Μαμές» στις 22 ή 23 Αυγούστου, λίγες ημέρες μετά τα δύο παιχνίδια που θα δώσουν για το ισπανικό Σούπερ Καπ (14 και 17 Αυγούστου).

Εκτός έδρας θα είναι και το πρώτο παιχνίδι για την Ρεάλ, η οποία θα αντιμετωπίσει την νεοφώτιστη Σπόρτινγκ Χιχόν. Κόντρα σε νεοφώτιστη και η Ατλέτικο, η οποία θα υποδεχτεί στο «Βιθέντε Καλντερόν» την Λας Πάλμας.

Το πρώτο «clasico» έρχεται στις 8 ή 9 Νοεμβρίου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ενώ η ρεβάνς των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για τις 2 ή 3 Απριλίου.

Όσον αφορά τα ντέρμπι της Μαδρίτης, η Ατλέτικο θα υποδεχτεί τη Ρεάλ στο «Βιθέντε Καλντερόν» στις 4 Οκτωβρίου, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στο «Μπερναμπέου» στις 28 Φεβρουαρίου.

Η Ατλέτικο θα υποδεχτεί και την Μπαρτσελόνα στον πρώτο γύρο, καθώς το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο στις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στις 31 Ιανουαρίου στο «Καμπ Νου».

Η πρώτη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν (22-23 Αυγούστου):


Ράγιο Βαγιεκάνο – Βαλένθια
Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Σοσιεδάδ
Σπόρτινγκ Χιχόν – Ρεάλ
Μπέτις – Βιγιαρεάλ
Εσπανιόλ – Χετάφε
Γρανάδα – Ειμπάρ
Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα
Μάλαγα – Σεβίλλη
Ατλέτικο – Λας Πάλμας
Λεβάντε - Θέλτα

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα των ομάδων


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.