Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στην Πόρτο ο Κασίγιας

Και επίσημα στην Πόρτο ο Κασίγιας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/7/2015 23:48
Η Ρεάλ ανακοίνωσε ότι έφτασε σε συμφωνία με την Πόρτο για την παραχώρηση του Ίκερ Κασίγιας και ευχαρίστησε τον Ισπανό πορτιέρο για όλα όσα πρόσφερε στον σύλλογο.

Υποστολή σημαίας στην Ρεάλ. Η «βασίλισσα» ανακοίνωσε ότι τα βρήκε σε όλα με την Πόρτο για την μεταγραφή του Ίκερ Κασίγιας και ο 34χρονος θα αποχωρήσει από την Μαδρίτη μετά από 25 χρόνια!

Ο εμβληματικός τερματοφύλακας της «βασίλισσας» βρίσκεται στις τάξεις της Ρεάλ από το 1990, σε ηλικία 9 ετών, και κατέκτησε μαζί της πέντε πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα, τέσσερα Σούπερ Καπ, τρία Τσάμπιονς Λιγκ, δύο Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, ένα Διηπειρωτικό και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

«Απόψε ο Κασίγιας αφήνει τη Ρεάλ και ξεκινά ένα νέο βήμα στην καριέρα του. Ο καλύτερος τερματοφύλακας στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης και του ισπανικού ποδόσφαιρου. Είμαστε ομάδα 113 ετών και μας υπηρέτησε επί 25 χρόνια. Σε όλο αυτό το διάστημα κέρδισε τον σεβασμό, τη στοργή και τον θαυμασμό των οπαδών.

Ο Ίκερ έφυγε, αλλά το παράδειγμά του μένει. Η συμπεριφορά του στα 725 παιχνίδια που αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας μας δείχνουν το δρόμο σε αυτούς που ονειρεύονται να παίξουν στη Ρεάλ. Ίκερ, σε ευχαριστούμε για όλα. Σε ευχαριστούμε που ήσουν ένα σύμβολο στην ιστορία της ομάδας μας. Ανήκεις για πάντα στην καρδιά μας
», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ρεάλ

Ο Ισπανός τερματοφύλακας θα δώσει συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Κυριακής (12/7, 13:00), όπου θα αποχαιρετήσει την ομάδα της καρδιάς του και τους οπαδούς της Ρεάλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.