Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χιουζ: «Στην Τσέλσι ο Μπέγκοβιτς»

Χιουζ: «Στην Τσέλσι ο Μπέγκοβιτς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/7/2015 21:57
Παίκτης της Τσέλσι θα πρέπει να θεωρείται ο Ασμίρ Μπέγκοβιτς. Ο προπονητής της Στόουκ, Μαρκ Χιουζ επιβεβαίωσε τη συμφωνία των δύο ομάδων και ο Βόσνιος πορτιέρο θα αποτελέσει τον αναπληρωματικό γκολκίπερ των «μπλε».

Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου ο Ασμίρ Μπέγκοβιτς να θεωρείται και επίσημα παίκτης της Τσέλσι. Ο Βόσνιος γκολκίπερ δεν ακολούθησε την προετοιμασία της Στόουκ και ο Μαρκ Χιουζ επιβεβαίωσε τη συμφωνία των δύο πλευρών:

«Απ’ όσο γνωρίζω, ο Μπέγκοβιτς θα συνεχίσει στην Τσέλσι» δήλωσε ο προπονητής της Στόουκ και πρόσθεσε: «Έχοντας δουλέψει μαζί του, μπορώ να πω ότι έχει την ικανότητα και μπορεί να βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Διαφορετικά, δεν θα πήγαινε εκεί. Είναι ένας ολοκληρωμένος γκολκίπερ που έχει αρκετή εμπιστοσύνη στις ικανότητες του και θα βάλει δύσκολα στον πρώτο τερματοφύλακα», τόνισε ο Χιουζ.

Ο Μπέγκοβιτς αναμένεται να καλύψει το κενό του Πετρ Τσεχ προσφέροντας μια δεύτερη αξιόπιστη λύση τερματοφύλακα στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ποσό της μεταγραφής υπολογίζεται στα 11 εκατ. ευρώ, ενώ στη συμφωνία φαίνεται ότι περιλαμβάνεται και ο μονοετής δανεισμός του Μάρκο Φαν Χίνκελ, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις των «πότερς».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.