Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επένδυση με Τραορέ και Καβαλέιρο η Μονακό

Επένδυση με Τραορέ και Καβαλέιρο η Μονακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/7/2015 20:24
Τον παίκτη-αποκάλυψη του φετινού Μουντιάλ Νέων (U20), Ανταμά Τραορέ και τον ταλαντούχο Πορτογάλο επιθετικό, Ιβάν Καβαλέιρο ανακοίνωσε η Μονακό, καταβάλλοντας συνολικά το ποσό των 29 εκατ. ευρώ (14+15) σε Λιλ και Μπενφικα αντίστοιχα.

Την απόκτηση του Ανταμά Τραορέ από τη Λιλ έναντι του ποσού των 14 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η Μονακό, με τον 20χρονο Αφρικανό μέσο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ο άσος από το Μάλι πραγματοποίησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο πρόσφατο Μουντιάλ Νέων (U20) στη Ν. Ζηλανδία και αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του τουρνουά.

Επένδυση με Τραορέ και Καβαλέιρο η Μονακό
Κάτοικος Πριγκιπάτου θα είναι και ο Ιβάν Καβαλέιρο, καθώς η Μονακό ανακοίνωσε την απόκτηση του από την Μπενφίκα.

Ο 21χρονος πολυσύνθετος Πορτογάλος επιθετικός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Ελπίδων (U21) με την Εθνική Πορτογαλίας (συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα του τουρνουά) και υπέγραψε για πέντε χρόνια στους Μονεγάσκους.

Ο νεαρός άσος άνηκε στην Μπενφίκα και πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην Λα Κορούνια, σημειώνοντας 33 συμμετοχές και τρία γκολ. Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, αυτό υπολογίζεται στα 15 εκατ. ευρώ.

Λίγη ώρα αργότερα, η Μονακό προχώρησε σε ακόμα μια ανακοίνωση, γνωστοποιώντας την απόκτηση του 21χρονου Πορτογάλου αριστερού εξτρέμ, Χέλντερ Κόστα με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα.

Μάλιστα η ομάδα του Πριγκιπάτου διατηρεί το δικαίωμα να αγοράσει τον παίκτη το επόμενο καλοκαίρι έναντι του ποσού των 15 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.