Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα άκρα οι σχέσεις της Λίβερπουλ με τον Στέρλινγκ

Στα άκρα οι σχέσεις της Λίβερπουλ με τον Στέρλινγκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/7/2015 15:02
Κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ καταβάλει ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος απουσίασε για δεύτερη σερί ημέρα από τις προπονήσεις της ομάδας.

Στα άκρα οδηγείται η σχέση της Λίβερπουλ με τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο 20χρονος επιθετικός τηλεφώνησε στα γραφεία του συλλόγου, ενημερώνοντας πως δεν θα παραστεί ούτε στη δεύτερη προπόνηση των «κόκκινων» επικαλούμενος λόγους υγείας. Ο νεαρός άσος ειδοποίησε απλά πως είναι άρρωστος, παρότι το ιατρικό επιτελείο της ομάδας εκτιμά ότι ο παίκτης είναι υγιέστατος.

Όπως αποκαλύπτουν τα αγγλικά Μέσα, ο Άγγλος φορ έχει κάνει γνωστό στον Μπρένταν Ρότζερς πως δεν προτίθεται να ακολουθήσει την αποστολή της Λίβερπουλ στην Αυστραλία και την νοτιοανατολική Ασία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «κόκκινων».

Προφανώς ο Στέρλινγκ προσπαθεί να πιέσει καταστάσεις και να δείξει στη Λίβερπουλ πως δεν επιθυμεί να μείνει στον σύλλογο. Υπενθυμίζεται ότι οι «κόκκινοι» έχουν ήδη απορρίψει δύο προτάσεις της Μάντσεστερ Σίτι ύψους 30 και 40 εκατ. λιρών, ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν είναι απίθανο οι «πολίτες» να επανέλθουν με νέα προσφορά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.