Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάντος: «Χρειάζεσαι τέλειο παιχνίδι και τύχη για να κερδίσεις την Αργεντινή»

Σάντος: «Χρειάζεσαι τέλειο παιχνίδι και τύχη για να κερδίσεις την Αργεντινή»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/7/2015 19:06
Με τα καλύτερα λόγια για την Αργεντινή μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος ενόψει του τελικού του Κόπα Αμέρικα.

Η Αργεντινή διέλυσε με 6-1 την Παγαγουάη στον ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα και θα διεκδικήσει το 15ο τρόπαιο της ιστορίας της απέναντι στη διοργανώτρια Χιλή.

Η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος ήταν η τελευταία ομάδα που κέρδισε την Αργεντινή (σε φιλικό παιχνίδι τον Νοέμβριο) και ο πρώην προπονητής της Ελλάδας δήλωσε πως η Χιλή θα χρειαστεί το τέλειο παιχνίδι αλλά και δόση τύχης για να πάρει τη νίκη:

«Η Αργεντινή είναι πολύ δυνατός αντίπαλος, έχουν σπουδαίους παίκτες. Για να τους κερδίσεις πρέπει να παίξεις το τέλειο παιχνίδι και να έχεις και λίγη τύχη» δήλωσε ο Σάντος και αναφέρθηκε στο μαρκάρισμα του Μέσι:

«Δεν μπορείς να εξουδετερώσεις τον Μέσι με στενό μαρκάρισμα γιατί το μόνο που θα πετύχεις είναι να δημιουργήσεις ένα πρόβλημα. Είναι τόσο καλός που θα βρει πάντα έναν τρόπο για να βρει χώρο. Το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσεις άμυνα ζώνης για να τον αποτρέψεις να πάρει τη μπάλα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.