Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Όλσεν ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Όλσεν ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/7/2015 12:50
Τη συμφωνία με τη Μάλμε για την απόκτηση του Ρόμπιν Όλσεν ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Στη Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές ο Σουηδός τερματοφύλακας.

Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου ο Ρόμπιν Όλσεν να θεωρείται παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε τη συμφωνία του με την Μάλμε και ο Σουηδός τερματοφύλακας αναμένεται στην Θεσσαλονίκη εντός της ημέρας προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να πραγματοποιήσει τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τη Malmo για τους όρους της μεταγραφής του Ρόμπιν Όλσεν. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται εντός της ημέρας στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις και να πραγματοποιήσει τις τελικές συζητήσεις για τη συνεργασία του με τον σύλλογο.

Ο γεννημένος στις 08.01.1990 Δανός, αλλά διεθνής με την Εθνική Σουηδίας τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Malmo δίχως να παραμείνει εκεί μέχρι να φτάσει στην πρώτη ομάδα. Προτίμησε να συνεχίσει στις ακαδημίες της BK Olympic, η οποία φημίζεται στη Σουηδία για την ανάδειξη ταλέντων κι από εκεί σε ηλικία 16 ετών πήρε την πρώτη του μεταγραφή για την IF Bunkeflo και στα 17 του πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη δεύτερη κατηγορία του σουηδικού πρωταθλήματος.

Ένας τραυματισμός στο γόνατο τον πήγε πίσω, αλλά δεν άργησε να βρει το δρόμο του κι έπειτα από δύο ακόμα μεταγραφές στην FF Bunkenflo και την IFK Klagshamn κατάφερε να καθιερωθεί ως ένας από τους πλέον ανερχόμενους τερματοφύλακες στη Σουηδία. Έτσι, το 2011, η Malmo φρόντισε να πληρώσει για να τον ξανακάνει δικό της.

Παρότι μπροστά του είχε τον διεθνή Γιόχαν Ντάλιν, ο Όλσεν σταδιακά άρχισε να παίρνει ευκαιρίες. Το 2012 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη Malmo, το 2013 αγωνίστηκε σε δέκα αναμετρήσεις και οι εμφανίσεις του ανάγκασαν την ομάδα να πουλήσει τον Νταλίν προκειμένου ν’ ανοίξει το δρόμο στον νεαρό Ρόμπιν.

Τ’ αποτελέσματα δικαίωσαν τους Σουηδούς, αφού ο Όλσεν καθιερώθηκε κάτω από τα δοκάρια και πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις που του χάρισαν το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα στη Σουηδία για το 2014 και μαζί την κλήση του στην Εθνική. Όχι της Δανίας, όπως ήθελε ο ίδιος για να τιμήσει τους γονείς του, αλλά της Σουηδίας, της χώρας που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Στις 15.01.2015 ο Όλσεν υπερασπίστηκε για πρώτη φορά την εστία της Σουηδίας στο φιλικό αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ έπαιξε και στο ματς με το Ιράν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.