Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημα «κανονιέρης» ο Τσεχ!

Επίσημα «κανονιέρης» ο Τσεχ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/6/2015 17:43
Είναι οριστικό! Η Άρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πετρ Τσεχ, ο οποίος αποχώρησε από την Τσέλσι ύστερα από 11 χρόνια!

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Πετρ Τσεχ στην Άρσεναλ! Οι «κανονιέρηδες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τσέχου τερματοφύλακα, ο οποίος υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα του Β. Λονδίνου.

Με την έλευση του Τιμπό Κουρτουά στην Τσέλσι, ο Πετρ Τσεχ έχασε την θέση του βασικού τερματοφύλακα που κατείχε για 10 χρόνια στους «μπλε»! Ο 33χρονος αναζητούσε ομάδα όπου θα έβρισκε περισσότερο χρόνο συμμετοχής και η Άρσεναλ αποτελούσε την καλύτερη επιλογή γι’ αυτόν, καθώς ήθελε να παραμείνει κάτοικος Λονδίνου.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στην Άρσεναλ και ανυπομονώ για την προετοιμασία. Έχω την ίδια δίψα για τίτλους και επιτυχίες όπως στην αρχή της καριέρας μου. Όταν ο Βενγκέρ μου μίλησε για τις φιλοδοξίες που έχει για τον σύλλογο και τι ρόλο θα παίξω εγώ σε αυτές, η απόφαση ήταν ξεκάθαρη», δήλωσε ο έμπειρος γκολκίπερ.

Ο Τσεχ αγωνίστηκε σε 494 παιχνίδια με τη φανέλα της Τσέλσι (ρεκόρ συλλόγου για ξένο παίκτη) γράφοντας ιστορία, καθώς διατήρησε ανέπαφη την εστία του για 228 αγώνες, ξεπερνώντας έτσι το ρεκόρ του Πίτερ Μπονέτι.

Σε 11 χρόνια στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» ο 33χρονος κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα, τρία Λιγκ Καπ, ένα Γιουρόπα Λιγκ και φυσικά το Τσάμπιονς Λιγκ του 2012, όντας μεγάλος πρωταγωνιστής στον τελικό του Μονάχου, μαζί με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, το ποσό της μεταγραφής αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσεχ αναμένεται να κάνει επίσημο ντεμπούτο απέναντι στην πρώην ομάδα του, αφού Άρσεναλ και Τσέλσι θα αναμετρηθούν για το Κομιούνιτι Σίλντ στις 2 Αυγούστου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.