Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Φιρμίνο η Λίβερπουλ

Ανακοίνωσε Φιρμίνο η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/6/2015 12:28
Παίκτης της Λίβερπουλ είναι και επίσημα ο Ρομπέρτο Φιρμίνο. Οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία με την Χονφενχάιμ και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο μόλις επιστρέψει από το Κόπα Αμέρικα της Χιλής. Στα 40 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής.

Στα κόκκινα ντύνεται ο Ρομπέρτο Φιρμίνο. Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με την Χοφενχάιμ για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο διεθνής 23χρονος άσος σημείωσε 10 γκολ και μοίρασε 12 ασίστ τη φετινή σεζόν στην Γερμανία, ενώ συνολικό μετράει 47 γκολ σε 151 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Γερμανίας με τη φανέλα της Χοφενχάιμ.

Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, το «BBC» αναφέρει ότι αγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ (29 εκατ. λίρες), πράγμα που σημαίνει ότι ο Φιρμίνο γίνεται η δεύτερη πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή στην ιστορία της Λίβερπουλ, μετά απ’ αυτή του Άντι Κάρολ.

Υπενθυμίζεται ότι οι «κόκκινοι» έχουν ήδη αποκτήσει ως ελεύθερους τους Ντάνι Ίνγκς, Τζέιμς Μίλνερ και Άνταμ Μπογκντάν, ενώ πριν τρεις ημέρες ανακοίνωσαν και την απόκτηση του 18χρονου αμυντικού Τζόι Γκόμες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.