Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συμφώνησε με Τσέλσι για Τσεχ η Άρσεναλ

Συμφώνησε με Τσέλσι για Τσεχ η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/6/2015 00:17
Η Άρσεναλ ήρθε σε συμφωνία με την Τσέλσι για την απόκτηση του Πετρ Τσεχ και ο έμπειρος γκολκίπερ αναμένεται να αποχωρήσει από τους «μπλε» μετά από 10 χρόνια!

Στο βόρειο και όχι στο δυτικό Λονδίνο θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Πετρ Τσεχ. Όπως αναφέρει το «Sky Sports», η Άρσεναλ ήρθε σε συμφωνία με την Τσέλσι έναντι του ποσού των 15 εκατ. ευρώ και ο Τσέχος πορτιέρο θα συνεχίσει την καριέρα του στους «κανονιέρηδες».

Με την έλευση του Τιμπό Κουρτουά στην Τσέλσι, ο Πετρ Τσεχ έχασε την θέση του βασικού τερματοφύλακα που κατείχε για 10 χρόνια στους «μπλε»! Ο 33χρονος αναζητούσε ομάδα όπου θα έβρισκε περισσότερο χρόνο συμμετοχής και η Άρσεναλ αποτελούσε την καλύτερη επιλογή γι’ αυτόν, καθώς ήθελε να παραμείνει στο Λονδίνο.

Οι «κανονιέρηδες» είχαν έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία με τον Τσεχ και την Τρίτη (23/6) έδωσαν τα χέρια και με τους ανθρώπους της Τσέλσι. Μάλιστα εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και η μεταγραφή ολοκληρωθεί, ο Τσέχος γκολκίπερ θα κάνει επίσημο ντεμπούτο απέναντι στην πρώην ομάδα του, αφού Άρσεναλ και Τσέλσι θα αναμετρηθούν για το Κομιούνιτι Σίλντ στις 2 Αυγούστου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.