Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: Στους «8» το Περού, στο… περίμενε η Κολομβία (video)

Κόπα Αμέρικα: Στους «8» το Περού, στο… περίμενε η Κολομβία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/6/2015 00:13
Το Περού έμεινε στο 0-0 με την Κολομβία και εξασφάλισε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα. Περιμένει το Βραζιλία-Βενεζουέλα για να δει αν θα προκριθεί η ομάδα του Χοσέ Πέκερμαν.

Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα, Κολομβία και Περού αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, σκορ που έστειλε τους Περουβιανούς στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα.

Ωστόσο ο βαθμός της ισοπαλίας δεν ήταν αρκετός στην Κολομβία. Η ομάδα του Χοσέ Πέκερμαν υστερεί στην ισοβαθμία με το Περού και θέλει να υπάρξει νικητής στο Βραζιλία-Βενεζουέλα, για να προχωρήσει στη διοργάνωση ως καλύτερη 3η.

Σε περίπτωση ισοπαλίας, οι «καφετερός» θα τερματίσουν στην 4η θέση και θα αποκλειστούν από την φάση των ομίλων!

Το ματς:


Κόπα Αμέρικα: Στους «8» το Περού, στο… περίμενε η Κολομβία (video)
Η Κολομβία ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και απείλησε στο 3ο λεπτό με τον Φαλκάο, ο οποίος πλάσαρε εντός περιοχής, όμως ο Γκαλέσε απέκρουσε σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Αρμέρο δοκίμασε το σουτ από πλάγια θέση, στέλνοντας τη μπάλα την εξωτερική πλευρά των διχτύων του Περού.

Παρά το δυνατό ξεκίνημα, οι «καφετέρος» δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν άλλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, το οποίο είχε αρκετά λάθη και κακό θέαμα. Ενδεικτικό ότι το Περού είχε να επιδείξει μόλις μια ευκαιρία, αυτή στο 43' με το άστοχο σουτ του Πάολο Γκερέρο.

Το Περού, που βολεύονταν με την ισοπαλία, μπήκε δυνατά στο ξεκίνημα της επανάληψης, απειλώντας με τον Σάντσες στο 51’, όμως ο Οσπίνα απόκρουσε κρατώντας το μηδέν. Στον αντίποδα, η Κολομβία, που χρειάζονταν τη νίκη, είχε την κατοχή, ωστόσο δεν μπορούσε να βρει τρόπο για να διασπάσει την άμυνα των «Ίνκας».

Στο 60’ ο Φαλκάο απείλησε με κεφαλιά από καλή θέση, στέλνοντας τη μπάλα άουτ, ενώ στο 68’ ο Χάμες δεν μπόρεσε να νικήσει με σουτ τον Γκαλέσε. Οι επιθέσεις της Κολομβίας ήταν ανορθόδοξες και η επόμενη στιγμή των «καφετέρος» ήρθε στις καθυστερήσεις, όταν ο Μαρτίνες προσπάθησε να νικήσει τον Γκαλέσε με ανάποδο ψαλίδι, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, σκορ που στέλνει το Περού στους «8» της διοργάνωσης. Στον αντίποδα, η Κολομβία θέλει να υπάρξει νικητής στο Βραζιλία-Βενεζουέλα για να προκριθεί ως καλύτερη 3η. Εφόσον αυτό συμβεί, τότε θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή, σε παιχνίδι που θα γίνει στις 26 Ιουνίου.

Η βαθμολογία:


1. Περού 4 (2-2)
2. Κολομβία 4 (1-1)
3. Βραζιλία 3 (2-2)*
4. Βενεζουέλα 3 (1-1)*

*παιχνίδι λιγότερο

Κριτήρια ισοβαθμίας: 1. Διαφορά τερμάτων, 2. Συνολικός αριθμός τερμάτων, 3. Αποτέλεσμα στο μεταξύ τους ματς


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.