Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: Ισοπαλία και πρόκριση για Παραγουάη και Ουρουγουάη (video)

Κόπα Αμέρικα: Ισοπαλία και πρόκριση για Παραγουάη και Ουρουγουάη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/6/2015 01:32
Παραγουάη και Ουρουγουάη αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και εξασφάλισαν την πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, με τη δεύτερη να παίρνει το εισιτήριο ως καλύτερη 3η.

Σε ένα παιχνίδι με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, Παραγουάη και Ουρουγουάη ήρθαν ισόπαλες 1-1 και προκρίθηκαν αμφότερες στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα.

Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν από εκτελέσεις κόρνερ. Η «σελέστε» προηγήθηκε στο 29’ με δυνατή κεφαλιά του Χιμένες, ενώ η «αλμπιρόχα» απάντησε με τον ίδιο τρόπο στο 44’ ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Μπάριος.

Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με την Παραγουάη να τερματίζει πιθανότατα δεύτερη (εκκρεμεί ο αγώνας της Αργεντινής), ενώ η Ουρουγουάη παίρνει το εισιτήριο ως καλύτερη τρίτη.

Το ματς:


Κόπα Αμέρικα: Ισοπαλία και πρόκριση για Παραγουάη και Ουρουγουάη (video)
Η Ουρουγουάη μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, όμως η πρώτη μεγάλη ευκαιρία άνηκε στην Παραγουάη. Βαλντές και Μπομπαντίγια δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα στο 13ο λεπτό, χάνοντας σημαντική στιγμή για το 1-0.

Η «σελέστε» γλίτωσε το γκολ και κατάφερε να προηγηθεί στο 29ο λεπτό με όμορφη κεφαλιά του Χιμένες, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Αρεβάλο Ρίος.

Καβάνι και Χιμένες είχαν σημαντικές στιγμές για δώσουν προβάδισμα δύο τερμάτων στην Ουρουγουάη, η οποία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και το πλήρωσε στο 39’.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπενίτες, ο Μπάριος νίκησε τον Μουσλέρα με κεφαλιά, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την Παραγουάη.

Έπεσε αισθητά ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο δεν έλειψαν τα αρκετά λάθη και τα σκληρά μαρκαρίσματα. Η Ουρουγουάη έψαχνε το γκολ της νίκης, ώστε να μην τερματίσει στην 3η θέση και είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον νεοεισελθέντα Στουάνι.

Ο άσος της Εσπανιόλ δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά στο 65’ στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ ο ίδιος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στο 85’, όμως δεν κατάφερε να ευστοχήσει. Η τελευταία φάση του αγώνα άνηκε στην Παραγουάη, η οποία «άγγιξε» το γκολ με εξαιρετική ατομική ενέργεια του Ντερλίς Γκονσάλες, όμως ο Μουσλέρα κράτησε το 1-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.