Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σιμεόνε: «Πρώτος και με διαφορά ο Μέσι»

Σιμεόνε: «Πρώτος και με διαφορά ο Μέσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/6/2015 19:57
Το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι έπλεξε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, δηλώνοντας πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ είναι με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του κόσμου αυτή τη στιγμή.

Ως τον καλύτερο παίκτη του κόσμου και μάλιστα με διαφορά από τον δεύτερο, χαρακτήρισε τον Λιονέλ Μέσι ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε:

«Αυτή την εποχή ο Λιονέλ Μέσι είναι το νούμερο ένα. Είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου και μάλιστα με διαφορά από τον δεύτερο. Ελπίζω να μπορέσει να οδηγήσει την Αργεντινή στην κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα. Ένας παίκτης σαν αυτόν προσαρμόζεται σε κάθε κατάσταση προκειμένου να κερδίσει», δήλωσε στο «TyC Sports» ο Τσόλο.

Όσο για τον αν ο Μέσι είναι καλύτερος από τον Μαραντόνα, ο προπονητής της Ατλέτικο ανέφερε:

«Νομίζω δεν πρέπει να γίνεται αυτή η σύγκριση. Καταρχάς δεν παίζουν στην ίδια θέση και κατά δεύτερον μιλάμε για δύο διαφορετικές εποχές. Ο Μέσι είναι πιο πολύ επιθετικός παίκτης και σκοράρει περισσότερα γκολ, ενώ ο Μαραντόνα ήταν παντού στο γήπεδο. Ο Μέσι έπαιξε σε τέσσερις τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ και τους κέρδισε όλους. Και οι δύο τους είναι σπουδαίοι, αλλά δεν γίνεται να υπάρξει κάποια σύγκριση μεταξύ τους».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.