Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: Πάρτι πρόκρισης με πεντάρα η Χιλή (video)

Κόπα Αμέρικα: Πάρτι πρόκρισης με πεντάρα η Χιλή (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/6/2015 12:38
Επίδειξη δύναμης έκανε η Χιλή απέναντι στη Βολιβία. Οι διοργανωτές πήραν εμφατική νίκη με 5-0, εξασφαλίζοντας πανηγυρικά την πρωτιά στον πρώτο όμιλο του Κόπα Αμερικα.

Η Χιλή συνέτριψε με 5-0 τη Βολιβία και προκρίθηκε ως πρώτη από τον 1ο όμιλο του Κόπα Αμέρικα. Οι διοργανωτές έπαιξαν το καλύτερο παιχνίδι τους μέχρι τώρα στο θεσμό και πήραν την εμφατική νίκη χάρη στα γκολ των Αράνγκις (4’, 66’), Σάντσες (38’), Μεδέλ (78’) και Ραλδές (86’ αυτ.).

Η ομάδα του Σαμπάολι έφτασε τους 7 βαθμούς και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον δεύτερο καλύτερο τρίτο.

Στον αντίποδα, η Βολιβία είχε εξασφαλίσει την πρόκριση μετά την ήττα του Μεξικού και θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τον δεύτερο του 3ου ομίλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η «βέρντε» κατάφερε να προκριθεί από τη φάση των ομίλων για πρώτη φορά μετά το 1997!

Το ματς:


Κόπα Αμέρικα: Πάρτι πρόκρισης με πεντάρα η Χιλή (video)
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Χιλή, η οποία κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Μεδέλ έβγαλε μακρινή μπαλιά για τον Βάργκας, αυτός κατέβασε εξαιρετικά τη μπάλα και «έστρωσε» για τον Αράνγκις, ο οποίος έγραψε το 1-0 με ωραίο σουτ.

Οι διοργανωτές είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και πίεζαν ασφυχτικά για ένα δεύτερο γκολ. Στο 31’ ο Σάντσες έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ όμως εφτά λεπτά μετά ο άσος της Άρσεναλ κατάφερε να σκοράρει με τρομερή κεφαλιά-ψαράκι, κάνοντας το 2-0.

Βάργκας (40’) και Μποσεζούρ (42’) είχαν σημαντικές ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ, ενώ η Βολιβία απείλησε για πρώτη φορά στο 49’ με σουτ του Μορένο, αναγκάζοντας τον Μπράβο να απομακρύνει τη μπάλα.

Η Χιλή συνέχιζε να πιέζει και στο 66’ πέτυχε 3ο γκολ με τον Αράνγκις, ο οποίος σκόραρε από κοντά, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ. Η άμυνα της Βολιβίας παρουσίαζε πολλά προβλήματα και ο Μεδέλ δεν δυσκολεύτηκε να γραψει το 4-0 στο 78’ μετά από εντυπωσιακή μπαλιά του Βαλβίδια.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 86’ ο Ράλντες πετυχαίνοντας ένα θεαματικό… αυτογκόλ, μετά από σέντρα του Ενρίκες. Δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Βολιβιανός μέσος του Παναιτωλικού, Ντάνι Μπεχαράνο, ο οποίος είχε παίξει στα δύο προηγούμενα ματς κόντρα σε Μεξικό και Εκουαδόρ.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:


1. Χιλή 7
2. Βολιβία 4
3. Εκουαδόρ 3
4. Μεξικό 2


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.