Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στην Εθνική ο Νίνης

Επέστρεψε στην Εθνική ο Νίνης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2015 15:20
Ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής για την αναμέτρηση με τα Νησιά Φερόε στις 13 Ιουνίου. Επέστρεψαν Νίνης και Ταυλαρίδης, κάλεσε τον Φούντα ο Μαρκαριάν.

Την αποστολή της Εθνικής για το παιχνίδι των προκριματικών απέναντι στα Νησιά Φερόε (13/6) καθώς και για το φιλικό με την Πολωνία τρεις μέρες μετά στο Γκντανσκ, ανακοίνωσε ο Σέρχιο Μαρκαριάν.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός επιβράβευσε τον Σωτήρη Νίνη για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στα πλει-οφ, επαναφέροντας τον στη «γαλανόλευκη». Στην Εθνική επιστρέφει και ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία (!) και συγκεκριμένα μετά το 2005 και τους αγώνες με Μεξικό και Ιαπωνία για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν τρεις παίκτες του Πανιωνίου. Ο λόγος για τους Χρήστο Τασουλή, Δημήτρη Κολοβό και Ταξιάρχη Φούντα, με τον τελευταίο να αποτελεί νέο πρόσωπο στην Εθνική.

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν άφησε εκτός αποστολής για λόγους τακτικής τον Χοσέ Χολέμπας καθώς και τους τραυματίες Σαμαρά, Μανιάτη, Σιόβα, Αθανασιάδη, Κ. Παπαδόπουλο, Μάνταλο και Μπακάκη.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε), Στέφανος Καπίνο (Μάιντς), Μάρκος Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα).

Αμυντικοί: Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Μανωλάς (Ρόμα), Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε), Βαγγέλης Μόρας (Ελλάς Βερόνα), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Κώστας Σταφυλίδης (Λεβερκούζεν), Χρήστος Τασουλής (Πανιώνιος), Στάθης Ταυλαρίδης (Παναθηναϊκός).

Μέσοι: Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα), Αλέξανδρος Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε), Κώστας Κατσουράνης (Ατρόμητος), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Ελλάς Βερόνα), Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός), Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός).

Επιθετικοί: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Ελλάς Βερόνα), Γιάννης Φετφατζίδης (Κιέβο Βερόνα), Δημήτρης Κολοβός (Πανιώνιος), Ταξιάρχης Φούντας (Πανιώνιος), Νίκος Καρέλης (Παναθηναϊκός), Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.