Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μένει στη Καστίγια ο Ζιντάν

Μένει στη Καστίγια ο Ζιντάν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2015 02:34
Ο Ζινεντίν Ζιντάν επιβεβαίωσε πως θα κάθεται και τη νέα σεζόν στον πάγκο της Καστίγια, της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ. «Βρέθηκα πολύ κοντά στη Μπορντό» αποκάλυψε ο Γάλλος τεχνικός.

Στον πάγκο της Καστίγια θα κάθεται και τη νέα σεζόν ο Ζινεντίν Ζιντάν. Με δηλώσεις του στο «Radio Monte Carlo», ο Γάλλος τεχνικός εξέφρασε την επιθυμία του να αναλάβει ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, ωστόσο τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν είναι η κατάλληλη γι’ αυτόν.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως βρέθηκε πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπορντό, ενώ σχολίασε και τη φημολογία που τον ήθελε υποψήφιο για την πρώτη ομάδα της Ρεάλ.

«Θα είμαι στον πάγκο της Καστίγια και την επόμενη σεζόν, καθώς είναι αυτό που χρειάζομαι αυτή τη στιγμή. Θα έχω περισσότερους νεαρούς παίκτες γιατί η Ρεάλ Γ θα διαλυθεί. Θα πρέπει να επιλέγω 23 παίκτες από ένα γκρουπ 60 ποδοσφαιριστών. Είναι κάτι που μου αρέσει. Φυσικά, στόχος μου είναι κάποια στιγμή να προπονήσω στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, όμως δεν μπορώ να ξέρω το πότε ή την ομάδα. Δεν είναι κάτι που με απασχολεί τώρα»

Για την πρώτη του χρονιά ως πρώτος προπονητής: «Είχα μια σπουδαία εμπειρία στην πρώτη μου χρονιά ως πρώτος προπονητής. Χάσαμε την είσοδο στα πλει-οφ για δύο βαθμούς όμως είμαι χαρούμενος γιατί οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα. Όταν κάποιος δεν πετυχαίνει τους στόχους του δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος, όμως το σημαντικότερο σε αυτή τη θέση είναι οι παίκτες και οι μελλοντικές τους δυνατότητες».

Για τα σενάρια που τον ήθελαν να αντικαθιστά τον Κάρλο Αντσελότι: «Την περασμένη σεζόν βρέθηκα κοντά στο να αναλάβω την Μπορντό, όμως στο τέλος δεν έγινε. Νιώθω χαρούμενος στη Μαδρίτη. Δεν ξέρω αν ο Φλορεντίνο ονειρεύεται να με δει προπονητή της πρώτης ομάδας. Θα δούμε στο μέλλον. Έχουν προσλάβει έναν άλλο προπονητή. Θεωρούν πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για μένα. Δεν με ενόχλησε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.