Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Και μαθηματικά στη Σούπερ Λιγκ ο Ηρακλής

Football League: Και μαθηματικά στη Σούπερ Λιγκ ο Ηρακλής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/6/2015 21:07
Την επιστροφή του στην Σούπερ Λιγκ γιορτάζει ο Ηρακλής! Ο «Γηραιός» έμεινε στο 1-1 με την Παναχαϊκή στην Κόρινθο και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο για την πρώτη κατηγορία.

Μετά από τέσσερα χρόνια περιπλάνησης στις μικρές κατηγορίες, ο Ηρακλής επιστρέφει στη Σούπερ Λιγκ! Ο «Γηραιός» έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα της Παναχαϊκής και εξασφάλισε και μαθηματικά την επιστροφή του στα σαλόνια.

Η ομάδα του Παπαδόπουλου μπήκε δυνατά και προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό με τον Λουκίνα. Η Παναχαϊκή κατάφερε να απαντήσει, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 28’ με τον Αναστασόπουλο, ωστόσο έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα στο 66’ λόγω αποβολής του Ασίγκμπα. Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια και ο Ηρακλής έγινε η δεύτερη ομάδα, μετά την ΑΕΚ, που εξασφαλίζει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Πήρε το ντέρμπι η ΑΕΛ


Football League: Και μαθηματικά στη Σούπερ Λιγκ ο Ηρακλής
Στο άλλο παιχνίδι η ΑΕΛ κέρδισε με 3-0 τον Ολυμπιακό Βόλου στο θεσσαλικό ντέρμπι και μείωσε στο -2 τη διαφορά της από την 3η θέση.

Οι «βυσσινί» κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων σε διάστημα τριών λεπτών χάρη σε δύο γκολ του Πίντο (37’, 40’). Ο Μπόγιοβιτς είχε δοκάρι στο φινάλε του ημιχρόνου για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, κάτι που κατάφερε ο Καρακατσάνος στο 81’, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα με ανάποδο ψαλίδι.

Με τη νίκη, η ΑΕΛ έφτασε τους 12 βαθμούς και μείωσε στο -3 τη διαφορά της από τον 3ο Απόλλωνα. Στον αντίποδα , ο Ολυμπιακός Βόλου υποχώρησε στην τελευταία θέση με μόλις 4 βαθμούς.

Η βαθμολογία:


1. ΑΕΚ 27
2. Ηρακλής 23
3. Απόλλων Σμύρνης 14
4. ΑΕΛ 12
5. Παναχαϊκή 5
6. Ολυμπιακός Βόλου 4

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.