Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλατινί: «Γενναία και σωστή απόφαση»

Πλατινί: «Γενναία και σωστή απόφαση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/6/2015 22:09
Ο Μισέλ Πλατινί σχολίασε την απόφαση του Σεπ Μπλάτερ να παραιτηθεί από την προεδρία της FIFA, κάνοντας λόγο για σωστή και γενναία απόφαση.

Με δήλωση 12 λέξεων, ο Μισέλ Πλατινί σχολίασε την παραίτηση-«βόμβα» του Σεπ Μπλάτερ από τον προεδρικό θώκο της FIFA.

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση, μια γενναία απόφαση και μια σωστή απόφαση», ήταν η τοποθέτηση του προέδρου της UEFA, ο οποίος θεωρείται ως πιθανός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Μπλάτερ.
Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, ο Πρίγκιπας Αλί Μπιν Αλ-Χουσεΐν σκοπεύει να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την προεδρία της FIFA.

Ντάικ: «Σπουδαία νέα για το ποδόσφαιρο»


Πλατινί: «Γενναία και σωστή απόφαση»
Ικανοποιημένος για την παραίτηση του Σεπ Μπλάτερ δήλωσε ο πρόεδρος της Αγγλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γκρεγκ Ντάικ:

«Δεν περίμενα να παραιτηθεί. Θριάμβευσε στις εκλογές και μετά από τέσσερις ημέρες αποτελεί παρελθόν. Ποιος τον έδιωξε; Αυτό είναι μια ενδιαφέρουσα ερώτηση. Κάτι έγινε σε αυτές τις τέσσερις ημέρες που τον οδήγησαν στην παραίτηση. Θα το μάθουμε τις επόμενες ημέρες.

Έφυγε και μπορούμε να γιορτάσουμε. Είναι σπουδαία νέα για το ποδόσφαιρο! Επιτέλους, μπορούμε να αλλάξουμε τη FIFA και πρέπει να κοιτάξουμε τα δυο Παγκόσμια Κύπελλα. Αν ήμουν στη θέση του Κατάρ, δεν θα αισθανόμουν άνετα
» δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Από την πλευρά του, ο Φραντς Μπεκενμπάουερ έκανε λόγο για σοφή απόφαση: «Ήταν μια σοφή απόφαση από τον Σεπ. Η πίεση ήταν πολύ μεγάλη και δεν θα μπορούσε να ηρεμίσει ακόμα και αν δεν κατηγορείται για το σκάνδαλο»

Από την άλλη, ο Ρομάριο σχολίασε: «Τώρα ελπίζω τα νερά αυτού του μεγάλου κύματος να αποδειχτούν επαρκή ώστε να καθαρίσουν και να απομακρύνουν όλη αυτή τη διαφθορά»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.