Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας: Το σήκωσε η Μπενφίκα (video)

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας: Το σήκωσε η Μπενφίκα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/5/2015 02:55
Με γκολ του Όλα Τζον (80’), η Μπενφίκα κέρδισε με 2-1 την Μαρίτιμο και κατέκτησε το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας για 6η φορά στην ιστορία της.

Μετά το πρωτάθλημα, η Μπενφίκα κατέκτησε και το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Οι «αετοί» επικράτησαν με 2-1 της Μαρίτιμο στον τελικό του θεσμού και κατέκτησαν το 6ο τους τρόπαιο.

Οι πρωταθλητές Πορτογαλίας πήραν το προβάδισμα στο 38’ με κεφαλιά του Ζόνας, ωστόσο η Μαρίτιμο αποδείχτηκε σκληρό «καρύδι». Η ομάδα του Ιβο Βιέιρα έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα στο 47’ εξαιτίας αποβολή του Σίλβα, όμως κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα χάρη σε γκολ του Ντιόγκο (55’).

Το γκολ της Μαρίτιμο όμως δεν αποδείχθηκε αρκετό για να στερήσει το τρόπαιο στη Μπενφίκα, η οποία πήρε τη νίκη χάρη σε γκολ του Όλα Τζον στο 80ο λεπτό. Έτσι, οι «αετοί» κατέκτησαν το 6ο Λιγκ Καπ της ιστορίας τους, κάνοντας το νταμπλ για 13η φορά.

Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος πανηγύρισε το δεύτερο τίτλο του στη Μπενφίκα, μετά τα πρωτάθλημα. Στα αξιοσημείωτα πως αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία στο οποίο έγινε χρήση η τεχνολογία γραμμής.



«Ένας ακόμα τίτλος για την ομάδα» έγραψε στο Facebook ο Ανδρέας Σάμαρης, ανεβάζοντας φωτογραφία με τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.