Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φεύγει ο Γκουτιέρεζ από Νιούκαστλ

Φεύγει ο Γκουτιέρεζ από Νιούκαστλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/5/2015 02:27
Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Γιόνας Γκουτιέρες, καθώς η Νιούκαστλ ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον σύλλογο. Τέλος και ο Τέιλορ.

Παρελθόν από τη Νιούκαστλ αποτελεί ο Γιόνας Γκουτιέρες, καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του, το οποίο λήγει στα τέλη Ιουνίου.

Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ, στην οποία η Νιούκαστλ κατάφερε να γλιτώσει τον υποβιβασμό χάρη στη νίκη της με 2-0 κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιόνας Γκουτιέρες ήταν πρωταγωνιστής σε εκείνο το παιχνίδι, μοιράζοντας την ασίστ στο πρώτο γκολ, ενώ ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό ήταν το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση, καθώς τους προηγούμενες μήνες πάλεψε και βγήκε νικητής στη μάχη με τον καρκίνο.

«Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς του ποδοσφαίρου και τους οπαδούς της Νιούκαστλ για την υποστήριξη τους και εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είστε πολύ σημαντικοί για μένα. Το ποδόσφαιρο δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς εσάς. Όλη η προσπάθεια και η αγάπη μου είναι για σας» έγραψε στο Facebook o Γκουτιέρες, ο οποίος δεν άφησε ασχολίαστη την απόφαση της διοίκησης να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο:

«Δύο πράγματα έμαθα από την ασθένεια. Πώς να υποστηρίζεις έναν παίκτη (οπαδοί Νιούκαστλ) και πώς να αφήνεις έναν παίκτη μόνο του (ιδιοκτήτης Νιούκαστλ)» έγραψε στο twitter ο Γκουτιέρες.

Παρελθόν από τη Νιούκαστλ αποτελεί και ο Ράιαν Τέιλορ. Ο Άγγλος αμυντικός αγωνίζονταν στην ομάδα από το 2009 και πλέον θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.