Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Γκουτιέρες «σφράγισε» την παραμονή της Νιούκαστλ!

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Γκουτιέρες «σφράγισε» την παραμονή της Νιούκαστλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/5/2015 19:09
Με μία ασίστ και ένα γκολ του Γιόνας Γκουτιέρες, ο οποίος νίκησε τον καρκίνο για να επιστρέψει στα γήπεδα, η Νιούκαστλ κέρδισε με 2-0 την Γουέστ Χαμ και εξασφάλισε την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η ιστορία γράφεται από τους νικητές είχε πει ο Ναπολέων Βοναπάρτης και ο Γιόνας Γκουτιέρες, έχοντας βγει νικητής από την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του, οδήγησε τη Νιούκαστλ σε νίκη παραμονής κόντρα στην Γουέστ Χαμ (2-0).

Λίγους μήνες μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση έπειτα από τη μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, ο Αργεντινός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη μεγάλη νίκη της Νιούκαστλ.

Με μία ασίστ στο γκολ του Σισοκό (54’) και με δικό του τέρμα στο 85’, έβαλε τη «σφραγίδα» του στη νίκη της ομάδας του, η οποία θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Έπεσε η Χαλ


Το δρόμο για τη δεύτερη κατηγορία ακολούθησε η Χαλ, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως ο βαθμός δεν ήταν αρκετός για να διατηρηθεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Χαλ, Μπέρνλι και ΚΠΡ είναι λοιπόν οι τρεις ομάδες που τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην Τσάμπιονσιπ. Μπόρνμουθ, Γουότφορντ και μία εκ των Μίντλεσμπρο ή Νόριτς είναι οι ομάδες που θα πάρουν τις θέσεις τους τη νέα σεζόν.

Με βαριά ήττα αποχαιρέτησε την Πρέμιερ η ΚΠΡ, η οποία ηττήθηκε με 5-1 στην έδρα της Λέστερ. Αντίθετα, η Μπέρνλι νίκησε με 1-0 την Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ» χάρη σε γκολ του Ίνγκς στο πιθανότατα τελευταίο του παιχνίδι στην ομάδα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.