Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα πράσινα ο Βέμερ

Στα πράσινα ο Βέμερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/5/2015 19:37
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Γιενς Βέμερ. Ο Γερμανός μπακ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι». «Ήρθα για να παίξω και να κερδίσω τίτλους» δήλωσε ο παίκτης μετά τις υπογραφές.

Την απόκτηση του Γιενς Βέμερ ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Γερμανός δεξιός μπακ έμεινε ελεύθερος από την Πάντερμπορν και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Τη φετινή σεζόν ο 29χρονος αμυντικός σημείωσε 21 συμμετοχές (ένα γκολ και μία ασίστ) στην πρώτη του χρονιά στην Μπουντεσλίγκα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βέμερ δεν έχει αγωνιστεί ποτέ εκτός Γερμανίας, αφού τα προηγούμενα χρόνια αγωνίζονταν στις μικρότερες κατηγορίες της πατρίδας του.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2005 από τη δεύτερη ομάδα της Βόλφσμπουργκ και το 2008 πήρε μεταγραφή για την Πάντερμπορν, η οποία εκείνη τη χρονιά αγωνίζονταν στην 3η κατηγορία της Γερμανίας.

Στην πρώτη του χρονιά, ο Βέμερ σημείωσε 17 συμμετοχές (1 γκολ, 6 ασίστ) βοηθώντας την ομάδα του να κερδίσει την άνοδο στη Τσβάιτε Λίγκα. Σε πέντε χρόνια στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας σημείωσε συνολικά 125 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 7 γκολ και μοιράζοντας 15 ασίστ.

«Ήρθα για να παίξω και να κερδίσω τίτλους. Και φυσικά για να αγωνιστώ στην Ευρώπη» δήλωσε ο Βέμερ μετά τις υπογραφές και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι καλά και είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που ανήκω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και νιώθω πανέτοιμος. Είναι μία καινούργια εμπειρία για μένα και θα δούμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε για να τα πάμε καλά».

Η ανακοίνωση:


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Γενς Βέμερ. Ο Γερμανός αμυντικός θα αγωνίζεται στην ομάδα μας από τη νέα χρονιά μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Ήθελα μια καινούργια πρόκληση στην καριέρα μου και νιώθω ότι εδώ μπορώ να τη βρω, διεκδικώντας τίτλους και παίζοντας στην Ευρώπη με τη νέα μου ομάδα. Ελπίζω να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν και να ικανοποιήσω τους οπαδούς μας», δήλωσε ο Βέμερ, μετά την υπογραφή του τριετούς συμβολαίου του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.