Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιντζάγκι: «Ελπίζω να μείνω»

Ιντζάγκι: «Ελπίζω να μείνω»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/5/2015 18:30
Την επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο της Μίλαν και τη νέα σεζόν εξέφρασε ο Φίλιπο Ιντζάγκι παρά την απογοητευτική χρονιά των «ροσονέρι».

Το παιχνίδι του Σαββάτου με την Αταλάντα αναμένεται να είναι το τελευταίο του Φίλιπο Ιντζάγκι στον πάγκο της Μίλαν, με τη διοίκηση του συλλόγου να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κάρλο Αντσελότι, προσπαθώντας να πείσει τον Ιταλό τεχνικό να επιστρέψει στο Μιλάνο.

Σε ερώτηση για το μέλλον του, ο Φίλιπο Ιντζάγκι δήλωσε πως δεν έχει μιλήσει με άλλη ομάδα, καθώς ελπίζει να μείνει στη Μίλαν και τη νέα σεζόν:

«Ο σύλλογος με προειδοποίησε ότι θα μιλήσει με έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Εγώ δεν θα πω τίποτα άλλο. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου και θα προσπαθήσω να είμαι εδώ και τη νέα σεζόν, γιατί είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η ομάδα έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Εάν μου δοθεί η δυνατότητα, θα τα δώσω όλα ώστε η Μίλαν να γίνει ξανά ανταγωνιστική. Διαφορετικά, θα ευχαριστήσω τον σύλλογο και θα αναζητήσω αλλού την καριέρα μου», δήλωση ο Ιντζάγκι και πρόσθεσε:

«Έχω καθημερινή επαφή με τον Αντριάνο Γκαλιάνι και γνωρίζουμε ότι χρειαζόμαστε βελτίωση. Πιστεύω πως με μερικές προσθήκες, η ομάδα μπορεί να τα πάει περίφημα. Χρειάζεται αρκετή δουλειά ώστε η Μίλαν να επιστρέψει στο επίπεδο που βρίσκονταν, όχι όμως όσο φαντάζεται ο κόσμος. Έμαθα πολλά αυτή τη σεζόν και βελτιώθηκα σημαντικά. Δεν έχω επαφές με άλλες ομάδες γιατί βρίσκομαι στη Μίλαν και ελπίζω να συνεχίσω».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.