Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Αντσελότι από τη Ρεάλ

Τέλος ο Αντσελότι από τη Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/5/2015 21:21
Παρελθόν από τον πάγκο της Ρεάλ αποτελεί και επίσημα ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ενημέρωσε τον Ιταλό τεχνικό ότι δεν θα ολοκληρώσει το συμβόλαιο του και ανακοίνωσε την απόφαση σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. «Σε μία εβδομάδα θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής», δήλωσε ο πρόεδρος της Ρεάλ.

Όπως αναμενόταν, ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα παραμείνει στον πάγκο της Ρεάλ. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ανακοίνωσε την αποχώρηση του Ιταλού προπονητή και πλέον ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού.

Ο Αντσελότι πλήρωσε το «μάρμαρο» για την απογοητευτική σεζόν της Ρεάλ, η οποία δεν κατάφερε να κατακτήσει κανένα μεγάλο τίτλο και αυτό για τον πρόεδρο της «βασίλισσας» θεωρείται μεγάλη αποτυχία.

Σε μία εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του αντικαταστάτη του, όπως αποκάλυψε ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ δήλωσε πως θα ήταν θετικό ο νέος προπονητής να μιλάει ισπανικά, βάζοντας… φωτιά στις φήμες περί συμφωνίας με τον Ράφα Μπενίτεθ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φλορεντίνο Πέρεθ:


«Θέλω να σας ενημερώσω ότι το Δ.Σ έλαβε την απόφαση για την απομάκρυνση του Κάρλο Αντσελότι από τον πάγκο της Ρεάλ. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, όμως πάντα λέω ότι δεν ήρθαμε εδώ για να παίρνουμε εύκολες αποφάσεις αλλά τις καλύτερες για τον σύλλογο», δήλωσε αρχικά ο Πέρεθ και πρόσθεσε:

«Οι απαιτήσεις της Ρεάλ είναι οι υψηλότερες δυνατές γιατί σε αυτόν τον σύλλογο θέλουμε πάντα να κερδίζουμε τρόπαια. Θέλω να ευχαριστήσω στον Αντσελότι για τη συνεργασία μας και να του μεταφέρω πως αυτός ο σύλλογος παραμένει σπίτι του. Σε αυτά τα δύο χρόνια κέρδισε την αγάπη της διοίκησης και των οπαδών. Ο Κάρλο αποτελεί μέρος της ιστορίας μας. Όμως, όλοι γνωρίζουμε τις απαιτήσεις αυτού του συλλόγου. Τη νέα εβδομάδα θα γνωρίζουμε το όνομα του νέου προπονητή. Θα ήταν πολύ θετικό ο νέος προπονητής να μιλάει ισπανικά».

«Σίγουρα οι παίκτες μίλησαν για την αγάπη που είχαν στον προπονητή, αλλά το ίδιο αισθανόμαστε κι εμείς. Ήταν ένα δείγμα της σχέσης που υπήρχε. Πρέπει όμως να βάζουμε πάνω απ’ όλα το συμφέρον της ομάδας. Με ρωτάτε τι έκανε λάθος ο Αντσελότι. Δεν ξέρω! Κανείς δεν είναι αποκλειστικά υπεύθυνος. Έγιναν λάθη, αλλά όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου, η θέση του προπονητή είναι αυτή που υποφέρει περισσότερο απ’ όλες, όταν κάτι δεν πάει σωστά», δήλωσε ο πρόεδρος της Ρεάλ.

Έτσι, ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κάρλο Αντσελότι αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τη Ρεάλ. Εκτός από το 10ο Ευρωπαϊκό, ο Ιταλός κατέκτησε ένα Κύπελλο Ισπανίας (2014), ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (2014) και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων (2014). Μάλιστα είναι ο προπονητής με το μεγαλύτερο ποσοστό νικών (75%) στην ιστορία του συλλόγου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.