Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Σισέ

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Σισέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/5/2015 17:30
Την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του ανακοίνωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ μέσω ανάρτησης του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανακοίνωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ, βάζοντας τέλος στα σενάρια επιστροφής του στον Παναθηναϊκό, τα οποία είχε πυροδοτήσει ο ίδιος με φωτογραφίες και μηνύματα που αναρτούσε τις τελευταίες ημέρες στα social media.

Ο 34χρονος επιθετικός έδωσε το βράδυ του Σαββάτου (23/5) το τελευταίο του παιχνίδι με τη Μπαστιά κόντρα στην Μαρσέιγ και την Κυριακή ανακοίνωσε την απόφαση του να αποσυρθεί μετά τους τραυματισμούς που τον έχουν ταλαιπωρήσει τα τελευταία χρόνια.

«Είναι πολύ δύσκολο να πω αντίο, αλλά ευκολότερο να πω ευχαριστώ. Οπότε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όσους με στήριξαν, με προπόνησαν, με ενέπνευσαν, με γύμνασαν, έπαιξαν μαζί μου. Ήταν δύσκολα, αλλά πάνω από όλα, ήμουν τόσο τυχερός! Νιώθω θλιμμένος που αποσύρομαι, αλλά πάνω από όλα ευγνώμων. Θα τα πούμε σύντομα ξανά. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Ένα λιοντάρι δεν πεθαίνει ποτέ, μόνο κοιμάται» έγραψε στο Facebook ο Σισέ.

Με αυτό τον τρόπο, ο 33χρονος επιθετικός έβαλε τέλος σε μια καριέρα 17 ετών, όντας ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έπαιξαν στην Ελλάδα. Ο Τζιμπρίλ φόρεσε για δύο χρόνια τη φανέλα του Παναθηναϊκού, δέθηκε πολύ με τον κόσμο και κατέκτησε το νταμπλ τη σεζόν 2009-10.

Εκτός από τα τρόπαια στην Ελλάδα, ο Σισέ κατέκτησε ένα Κύπελλο Γαλλίας με την Οσέρ (2003), ένα Κύπελλο Αγγλίας (2006), ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (2005) και φυσικά το Τσάμπιονς Λιγκ (2005) με τη Λίβερπουλ. Ο Τζιμπρίλ πανηγύρισε τίτλο και με την Εθνική Γαλλίας, κατακτώντας το Κύπελλο Συνομοσπονδιών (2003). Πιθανότατα η καριέρα του θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη εάν δεν ήταν οι δύο φρικιαστικοί τραυματισμοί όπου κόντεψε να χάσει κυριολεκτικά το πόδι του!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.