Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ με Ντιέγκο Άλβες

Σοκ με Ντιέγκο Άλβες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/5/2015 16:41
Σοκ με Ντιέγκο Άλβες στην Βαλένθια. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας υπέστη ρήξη χιαστών και ζημιά στον μηνίσκο και θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες. Χάνει το Κόπα Αμέρικα ο Βραζιλιάνος.

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι της Βαλένθια για τον τραυματισμό του Ντιέγκο Άλβες. Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ τραυματίστηκε στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Αλμερία, όπου οι «νυχτερίδες» «κλείδωσαν» την τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, και αποχώρησε με έντονους πόνους στο πόδι.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι υπέστη ρήξη χιαστών και ζημιά στο μηνίσκο. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες και θα χάσει το Κόπα Αμέρικα της Χιλής.

Η τύχη έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Βραζιλιάνο πορτιέρο, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν και θα είχε την ευκαιρία να παίξει σε μια μεγάλη διοργάνωση με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Τη θέση του στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας αναμένεται να πάρει ο Νέτο της Φιορεντίνα, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα των αναπληρωματικών της «Σελεσάο»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.