Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Στ’ αστέρια η Βαλένθια, έπεσαν Αλμερία, Εϊμπάρ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Στ’ αστέρια η Βαλένθια, έπεσαν Αλμερία, Εϊμπάρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/5/2015 21:58
Η Βαλένθια βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη (3-2) κόντρα στην Αλμερία, εξασφαλίζοντας την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Γιουρόπα η Μπιλμπάο, έπεσαν Εϊμπάρ, Αλμερία.

Έστω και αν αγχώθηκε, η Βαλένθια κέρδισε με 3-2 την Αλμερία και τερμάτισε στην 4η θέση, καταδικάζοντας παράλληλα τους γηπεδούχους που αποχαιρέτησαν την κατηγορία.

Η Αλμερία έπαιζε για τη ζωή της και κατάφερε να προηγηθεί στο 9ο λεπτό με τέρμα του Τομάς. Η Βαλένθια ισοφάρισε στο 28’ με τον Οταμέντι, όμως οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 37’ με γκολ του Σοριάνο.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Νούνο δεν πτοήθηκε και έφερε… τούμπα το ματς με γκολ των Φεγκουλί (45’) και Αλκάθερ (80’).

Παρά την προσπάθεια της Αλμερίας για το γκολ της ισοφάρισης, η Βαλένθια πήρε τη νίκη και θα διεκδικήσει την είσοδο της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των προκριματικών.

Στους ομίλους η Ατλέτικο, έχει δεύτερη ευκαιρία η Σεβίλλη


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Στ’ αστέρια η Βαλένθια, έπεσαν Αλμερία, Εϊμπάρ
Τη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε η Ατλέτικο. Οι «ροχιμπλάνκος» έμειναν στο 0-0 με τη Γρανάδα και τερμάτισαν στην 3η θέση με +1 από τη Βαλένθια.

Το 0-0 ήταν βολικό και για την Γρανάδα, η οποία έφτασε στους 35 βαθμούς και τερμάτισε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στην 5η θέση έμεινε η Σεβίλλη, η οποία πήρε τη νίκη με 3-2 στην έδρα της Μάλαγα, όμως τα νέα δεν ήταν ευχάριστα από την Αλμερία.

Η Μάλαγα έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 26’ λόγω αποβολής του Ουέλινγκτον και η Σεβίλλη το εκμεταλλεύτηκε σκοράροντας τρία γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών με τους Ρέγιες (52’), Μπανέγα (55’) και Βιντάλ (62’).

Μάλιστα οι Ανδαλουσιανοί βρέθηκαν για αρκετή ώρα στην 4η θέση της ζωντανής βαθμολογίας αλλά η Βαλένθια πήρε τελικά τη νίκη στην Αλμερία.

Με δύο γκολ του Γκιέρα (67’, 90+2’) η Μάλαγα μείωσε για το τελικό 3-2, σκορ που έφερε τη Σεβίλλη στην 5η θέση με -1 από την τετράδα. Βέβαια, η ομάδα του Έμερι θα μπορέσει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, εφόσον κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ στον τελικό της Πέμπτης με τη Ντνίπρο.

Στο Γιουρόπα η Μπιλμπάο, έπεσε η Εϊμπάρ


Τη συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ εξασφάλισε η Μπιλμπάο! Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε διέλυσε με 4-0 τη Βιγιαρεάλ στο «Σαν Μαμές» και τερμάτισε στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Αντούριθ (25’ πεν., 50’), Ιραόλα (28’) και Ετσεμπαρία (36’) ήταν οι σκόρερ για τους Βάσκους που πλέον ετοιμάζονται για τον τελικό του Κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα.

Να σημειωθεί πως εφόσον η Μπιλμπάο κατακτήσει το τρόπαιο, τότε θα εξασφαλίσει θέση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Διαφορετικά, θα παίξει στα προκριματικά της διοργάνωσης μέσω της 7ης θέσης, που θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο αφού η Μπαρτσελόνα θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πικρή ήταν η νίκη της Εϊμπάρ με 3-0 απέναντι στην αδιάφορη Κόρντομπα, καθώς οι Βάσκοι υποβιβάστηκαν στη δεύτερη κατηγορία μετά την ισοπαλία της Λα Κορούνια απέναντι στην Μπαρτσελόνα (2-2).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.