Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπερλουσκόνι: «Αν φύγει ο Αντσελότι, έρχεται στη Μίλαν»

Μπερλουσκόνι: «Αν φύγει ο Αντσελότι, έρχεται στη Μίλαν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/5/2015 18:21
Το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Κάρλο Αντσελότι επιβεβαίωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος δήλωσε πως αν ο Ιταλός φύγει απ' τη Ρεάλ, τότε θα επιστρέψει στους «ροσονέρι».

Ο Κάρλο Αντσελότι διανύει –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- τις τελευταίες ημέρες του στη Ρεάλ, όμως, όλα δείχνουν ότι δεν θα αργήσει να βρει νέα ομάδα!

Ο Ιταλός τεχνικός έχει δηλώσει αρκετές φορές πως θα γυρνούσε στην Ιταλία μόνο για λογαριασμό της Μίλαν και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι άνοιξε την πόρτα για την επιστροφή του στους ροσονέρι:

«Αν η Ρεάλ τον αφήσει να φύγει, τότε θα επιστρέψει σε εμάς», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Μίλαν και πρόσθεσε: «Γενικά δεν είμαι πολύ φαν των επιστροφών, καθώς για να έφυγαν σημαίνει πως κάτι δεν δούλεψε σωστά στο παρελθόν. Ωστόσο, έχω πάρα πολύ στενή φιλική σχέση με τον Καρλέτο. Νομίζω πως θα ήταν άκρως θετικό να γύριζε στη Μίλαν».

Να σημειωθεί πως τα ισπανικά Μέσα θεωρούν δεδομένο το «διαζύγιο» της Ρεάλ με τον Αντσελότι, μετά το χθεσινό (22/5) ραντεβού που είχε ο Φλορεντίνο Πέρεθ με τον ατζέντη του Ιταλού τεχνικού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.