Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ζωντανή για... σεντόνι η Νάπολι (video)

Σέριε Α: Ζωντανή για... σεντόνι η Νάπολι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/5/2015 00:45
Με πρωταγωνιστή τον Μέρτενς (δύο γκολ, μία ασίστ), η Νάπολι κέρδισε με 3-2 την υποβιβασμένη Τσεζένα και έμεινε ζωντανή στη μάχη για την 3η θέση, μειώνοντας στο -3 τη διαφορά της από τη 3η Λάτσιο, την οποία υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική στο «Σαν Πάολο».

Η Νάπολι τα βρήκε σκούρα κόντρα στην υποβιβασμένη Τσεζένα, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 και να διατηρήσει το -3 από την 3η Λάτσιο.

Η Τσεζένα κατάφερε να «παγώσει» το «Σαν Πάολο» ανοίγοντας το σκορ στο 15’ με δυνατό σουτ του Ντεφρέλ, όμως η απάντηση της Νάπολι ήταν άμεση. Ο Μέρτενς κατάφερε να ισοφαρίσει στο 19’ με κοντινό σουτ και ένα λεπτό μετά ο Γκαμπιαντίνι ολοκλήρωσε την ανατροπή με προβολή, έπειτα από σέντρα του Βέλγου.

Ο Ντεφρέλ ισοφάρισε σε 2-2 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με πλασέ μέσα από την περιοχή, όμως ο Μέρτενς «χτύπησε» ξανά, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 στο 57’ μετά από ωραία συνεργασία με τον Χάμσικ.

Με τη νίκη της η Νάπολι μείωσε στο -3 τη διαφορά από την 3η Λάτσιο ενώ βρίσκεται στο -4 από τη 2η Ρόμα. Οι δύο ομάδες της Ρώμης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την επόμενη αγωνιστική, ενώ η Νάπολι θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους στο Τορίνο. Νάπολι και Λάτσιο θα μονομαχήσουν την τελευταία αγωνιστική στο «Σαν Πάολο» σε παιχνίδι που ίσως κρίνει το ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη, η Φιορεντίνα νίκησε με 3-0 την υποβιβασμένη Πάρμα στο «Αρτέμιο Φράνκι» και ανέβηκε στην 5η θέση με -2 από την 6η Τζένοα.

Ροδρίγες (13’), Τζιλαρντίνο (30’) και Σαλάχ (56’) πέτυχαν τα γκολ για τους «βιόλα» που έκαναν ακόμα ένα βήμα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.