Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Τούρκος Τσακίρ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Τούρκος Τσακίρ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/5/2015 21:52
Ο Κιουνέτ Τσακίρ από την Τουρκία θα είναι ο διαιτητής του τελικού του Τσάμπιονς Λίγκ ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Γιουβέντους.

Ο Τούρκος διαιτητής, Κιουνέτ Τσακίρ ορίστηκε να διευθύνει τον εφετινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Γιουβέντους και της Μπαρτσελόνα στο Βερολίνο.

Ο 38χρονος διαιτητής έχει σφυρίξει 70 αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ των οποίων και ο φετινός αγώνας της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τσέλσι για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Ο ίδιος είχε οριστεί ως τέταρτος διαιτητής στον περσινό τελικό ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο ενώ η πορεία του στα γήπεδα (είναι διεθνής διαιτητής από το 2006) έχει σημαδευτεί από την ευκολία με την οποία δίνει κάρτες.

Το όνομα του είχε ακουστεί αρκετά τον Μάρτιο του 2013 για την απόφαση του να αποβάλει τον Νάνι στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ρεάλ για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ λίγους μήνες νωρίτερα είχε αποβάλει τον Κέιχιλ της Τσέλσι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Την τελευταία φορά που σφύριξε παιχνίδι της Μπαρτσελόνα, απέβαλε τον Μπουσκέτς (σε αγώνα με την Μπενφίκα το 2012), ενώ έδειξε εννέα κίτρινες κάρτες στον ημιτελικό του Euro 2012 ανάμεσα στην Ισπανία και την Πορτογαλία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.