Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Στους ομίλους η Μάντσεστερ Σίτι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Στους ομίλους η Μάντσεστερ Σίτι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/5/2015 18:15
Τη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε η Μάντσεστερ Σίτι. Με πρωταγωνιστές τους Τουρέ και Χαρτ, οι «πολίτες» κέρδισαν με 4-2 την Σουόνσι στο «Λίμπερτι» και είναι το μεγάλο φαβορί για τη 2η θέση. Εκτός Ευρώπης οι Ουαλοί.

Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 4-2 την Σουόνσι στην Ουαλία και «σφράγισε» και μαθηματικά τη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν.

Οι «πολίτες» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Τουρέ (21’) και Μίλνερ (36’), ωστόσο η Σουόνσι κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με τους Σίγκουρντσον (45’) και Γκομίς (64’).

Η Σίτι πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 74’ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Τουρέ και στη συνέχεια ανέλαβε ο Τζο Χαρτ. Ο Άγγλος πορτιέρο πραγματοποίησε τεράστια επέμβαση σε κεφαλιά του Φερνάντες, ενώ στη συνέχεια είπε «όχι» και σε προσπάθεια του Γκομίς, κρατώντας το 3-2.

Η Σουόνσι δεν κατάφερε να σκοράρει και ο Μπονί διαμόρφωσε στο 90+2’ το τελικό 4-2 στις «πληγώνοντας» την πρώην ομάδα του (ο ίδιος δεν πανηγύρισε το γκολ) .

Με τη νίκη, οι «πολίτες» εξασφάλισαν το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Στον αντίποδα, η Σουόνσι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και να μείνει ζωντανή για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, μένοντας στην 8η θέση με -4 από την Σαουθάμπτον.

Τα γκολ:




Η απόκρουση του Χαρτ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.