Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Λουντ

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Λουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/5/2015 17:48
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Ρόμπιν Λουντ. Ο Φινλανδός μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018. «Να κερδίσω τίτλους και να παίξω σε μεγάλα ματς στην Ευρώπη» δήλωσε ο Λουντ, που έσπασε το διάδρομο!

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ρόμπιν Λουντ στον Παναθηναϊκό. Ο Φινλανδός διεθνής μέσος ήρθε στην Αθήνα και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 22χρονος Φινλανδός μέσος είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται ως 10άρι και ως 8άρι. Συνολικά μετράει 124 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Ελσίνκι, έχοντας 23 γκολ και 17 ασίστ. Τη φετινή σεζόν μετράει 7 συμμετοχές και ένα γκολ στο φινλανδικό πρωτάθλημα ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του.

Την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του φινλανδικού πρωταθλήματος, κορυφαίος μέσος αλλά και κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελπίδων της Φινλανδίας.

Στα αξιοσημείωτα πως στα εργομετρικά τεστ που έκανε, κατάφερε να… σπάσει τον διάδρομο! Την ώρα που έτρεχε, άναψε το λαμπάκι και το μηχάνημα βγήκε… off. Μάλιστα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δήλωσαν εντυπωσιασμένοι: «Μας είχαν πει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά πρώτη φορά βλέπουμε τέτοιο πράγμα»

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ρόμπιν Λούντ. Ο Φινλανδός διεθνής μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας από τη νέα χρονιά μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου και είμαι πλέον μέλος του Παναθηναϊκού. Όλοι μου έχουν συμπεριφερθεί πολύ καλά και πραγματικά νιώθω ότι έχω έρθει σε μια μεγάλη οικογένεια… Έτσι κι εγώ, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω τον Σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Φυσικά, θέλω να κερδίσω τίτλους και να παίξω σε μεγάλα ματς στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό!
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.