Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουφόν: «Δεν θα πάμε στο Βερολίνο για τουρισμό»

Μπουφόν: «Δεν θα πάμε στο Βερολίνο για τουρισμό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/5/2015 02:05
Υπερήφανος για την πρόκριση της Γιουβέντους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ δήλωσε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν θα πάει στο Βερολίνο για… τουρισμό αλλά για να κερδίσει το τρόπαιο.

Η Γιουβέντους απέκλεισε την Ρεάλ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και θα δώσει το «παρών» στον τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια.

Ο τελικός με την Μπαρτσελόνα θα διεξαχθεί στο Βερολίνο, στο γήπεδο όπου πριν εννέα χρόνια ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν στέφθηκε πρωταθλητής κόσμου με την Εθνική Ιταλίας. Ο αρχηγός της Γιουβέντους, που δεν έχει κερδίσει ποτέ το Τσάμπιονς Λιγκ, δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας του και ξεκαθάρισε πως στο Βερολίνο δεν θα πάνε για να δουν τα αξιοθέατα:

«Είμαι υπερήφανος για την Γιουβέντους. Στο Βερολίνο δεν θα πάμε για τα αξιοθέατα. Δεν θα πάμε ως τουρίστες. Όταν έχεις την ευκαιρία να παίξεις σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να τον κερδίσεις. Ο τελικός είναι ένας μεγάλος αγώνας για εμάς. Θα τα δώσουμε όλα για το τρόπαιο. Είμαι τόσο περήφανος για την ομάδα, τους συμπαίκτες μου και την πορεία μας. Και φυσικά για την δουλειά που έχει γίνει» δήλωσε ο Μπουφόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.