Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκουαρντιόλα: «Δεν φεύγω από τη Μπάγερν»

Γκουαρντιόλα: «Δεν φεύγω από τη Μπάγερν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/5/2015 20:49
Τέλος στα σενάρια αποχώρησης από την Μπάγερν έβαλε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος τόνισε πως έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με τους Βαυαρούς. Τι είπε για τον επαναληπτικό με την Μπαρτσελόνα.

Τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της Μπάγερν έβαλαν… φωτιά στα σενάρια αποχώρησης του Πεπ Γκουαρντιόλα, με αγγλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί πιθανό προορισμό του Καταλανού τεχνικού.

Ωστόσο ο 44χρονος προπονητής διέψευσε τα όσα γράφονται, τονίζοντας πως θα παραμείνει στην Μπάγερν και τη νέα χρονιά: «Το έχω πει 200 εκατομμύρια φορές και θα το ξαναπώ άλλη μία. Έχω ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την Μπάγερν και θα είμαι εδώ και του χρόνου. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω επί του θέματος», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα.

Όσο για τον επαναληπτικό με την Μπαρτσελόνα, ο Πεπ ανέφερε: «Βρισκόμαστε πίσω με 3-0 απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα, την καλύτερη στην Ευρώπη τα τελευταία 15-20 χρόνια. Πρέπει να παίξουμε άμυνα. Ξέρω πως σκέφτεται ο κόσμος στη Γερμανία όμως για αρχή θα χρειαστεί να αμυνθούμε και όχι να τρέχουμε μπροστά γιατί η Μπαρτσελόνα έχει εξαιρετικούς παίκτες για αντεπιθέσεις. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πλάνο μας. Να έχουμε την κατοχή της μπάλας και θα δούμε τι θα μπορέσουμε να κάνουμε» δήλωσε ο Γκουαρντιόλα και πρόσθεσε:

«Χρειάζεται υπομονή. Δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα στα πρώτα 15-20 λεπτά. Ίσως μπορέσουμε να πετύχουμε ένα γκολ και να δημιουργηθεί ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Κανείς δεν λέει ότι είναι εύκολο να σκοράρεις γκολ. Θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση ελέγχοντας το παιχνίδι. Είμαστε η Μπάγερν. Πριν από ένα παιχνίδι δεν έχω πει ποτέ ότι δεν έχουμε τύχη. Φυσικά και έχουμε»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.