Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: «Σφράγισε» τους ομίλους η Βόλφσμπουργκ, σε περιπέτειες η Σάλκε

Μπουντεσλίγκα: «Σφράγισε» τους ομίλους η Βόλφσμπουργκ, σε περιπέτειες η Σάλκε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/5/2015 20:43
Η Βόλφσμπουργκ κέρδισε με 3-1 την Πάντερμπορν εκτός έδρας και εξασφάλισε την παρουσία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Θέση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν εξασφάλισε η Βόλφσμπουργκ. Οι «λύκοι» νίκησαν με 3-1 την Πάντερμπορν και θα αγωνιστούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για πρώτη φορά μετά το 2009.

Η Πάντερμπορν έφτασε κοντά στο γκολ στο 11’ με τον Ρουπ και πέντε λεπτά μετά η Βόλφσμπουργκ κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του Κλόζε. Η ομάδα του Χέκινγκ «έγραψε» το 2-0 στο 25’ χάρη σε τέρμα του Ντοστ, ενώ ο ίδιος «κλείδωσε» στο 82’ τη νίκη των φιλοξενούμενων.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ρουπ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με την Πάντερμπορν να παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο άλλο παιχνίδι, η Κολωνία νίκησε με 2-0 την Σάλκε, εξασφάλισε την παραμονή της και έβαλε σε περιπέτειες τους «βασιλικούς μπλε», που κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Ευρώπης.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο πραγματοποίησε ακόμα μια κακή εμφάνιση και ηττήθηκε δίκαια στην έδρα της Κολωνίας, η οποία πήρε τη νίκη χάρη στα γκολ των Ρίσε (34’) και Γκέρχαρντ (89’).

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Σάλκε μετράει μία νίκη στα τελευταία οχτώ παιχνίδια και βρίσκεται μόλις στο +2 από την 7η θέση, στην οποία ισοβαθμούν Ντόρτμουντ και Βέρντερ Βρέμης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.