Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοντά στην έξοδο ο Τουρέ

Κοντά στην έξοδο ο Τουρέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/5/2015 18:56
Δύσκολα θα μείνει στην Μάντσεστερ Σίτι ο Γιάγια Τουρέ. Όπως δήλωσε ο ατζέντης του παίκτη, Ντμίτρι Σέλουκ, ο Ιβοριανός μέσος «κατά 90% θα βρίσκεται σε άλλη ομάδα την επόμενη σεζόν».

Μια ημέρα μετά τη φημολογούμενη συμφωνία του Γιάγια Τουρέ με την Ίντερ, ο ατζέντης του παίκτη, Ντμίτρι Σελούκ αποκάλυψε πως ο Ιβοριανός μέσος θα αποτελέσει –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- παρελθόν από την Μάντσεστερ Σίτι:

«Κατά 90 τοις εκατό θα φύγει από την Μάντσεστερ Σίτι αυτό το καλοκαίρι. Δεν έχει αποφασιστεί κάτι οριστικό ακόμη. Θα περιμένουμε μέχρι το τέλος της σεζόν», δήλωσε ο μάνατζερ του Τουρέ στο «Sky Sports».

Όσον αφορά το ενδιαφέρον της Ίντερ, ο Σελούκ επιβεβαίωσε πως οι «νερατζούρι» είναι ένας πιθανός προορισμός του Τουρέ:

«Η Ίντερ είναι προφανώς ένας από τους πιθανούς προορισμούς του Τουρέ. Δεν μπορούμε όμως να μιλήσουμε με βεβαιότητα μέχρι το φινάλε της σεζόν. Έχουμε καλή σχέση με την Ίντερ και πάντα μιλάμε πρόθυμα μαζί τους. Υπάρχει επίσης ενδιαφέρον από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ» δήλωσε στο «Tuttomercatoweb» ο Σελούκ, ο οποίος αναφέρθηκε και στο φημολογούμενο ενδιαφέρον των Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν:

«Ρωτάτε για τη Γιουβέντους; Θα προτιμούσα να μην μιλήσω γι’ αυτό, είναι πολύ νωρίς. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει τόσα πολλά χρήματα και έχει τη δυνατότητα να τον αποκτήσει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.