Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκουαρντιόλα: «Δεν υπάρχει προπονητής που μπορεί να σταματήσει τον Μέσι»

Γκουαρντιόλα: «Δεν υπάρχει προπονητής που μπορεί να σταματήσει τον Μέσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/5/2015 20:37
Το εγκώμιο της Μπαρτσελόνα και του Λιονέλ Μέσι έπλεξε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος δήλωσε πως κανένας προπονητής και σύστημα δεν μπορεί να σταματήσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ. «Φανταστικό που βρίσκομαι ξανά εδώ» δήλωσε για την επιστροφή του.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα επιστρέφει στο «Καμπ Νου» για πρώτη φορά ως αντίπαλος και ο ίδιος δήλωσε πως το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα θα είναι πολύ ιδιαίτερο για εκείνον. Ωστόσο ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως πλέον είναι προπονητής της Μπάγερν και πως θέλει να φύγει με τη νίκη από την Βαρκελώνη.

Ο ίδιος δήλωσε πως η συμμετοχή του Λεβαντόφσκι θα κριθεί πριν το παιχνίδι, ενώ σε ερώτηση για το πώς σκέφτεται να σταματήσει τον Λιονέλ Μέσι, δήλωσε: «Δεν υπάρχει προπονητής που μπορεί να τον σταματήσει…».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για την επιστροφή του στο «Καμπ Νου»: «Είναι φανταστικό που βρίσκομαι ξανά εδώ, έχω τόσες αναμνήσεις! Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα όμως πλέον είμαι προπονητής της Μπάγερν… Αυτή είναι η δουλειά μου και θα προσπαθήσω να την κάνω όσο καλύτερα γίνεται. Είναι αναπόφευκτο να θυμάσαι πράγματα. Ήξερα ότι αργά ή γρήγορα θα επέστρεφα, όμως είμαι εδώ για να κάνω τη δουλειά μου. Η προσοχή μου δεν έχει αποσπαστεί ούτε δευτερόλεπτο από αυτά που πρέπει να κάνω».

Για το πώς σκοπεύει να σταματήσει τον Λιονέλ Μέσι: «Δεν υπάρχει ούτε προπονητής, ούτε σύστημα που να μπορεί να τον σταματήσει. Λίγα αμυντικά συστήματα κοντρολάρουν το ταλέντο. Εάν ο Μέσι είναι όπως φαντάζομαι ότι θα είναι, δεν υπάρχει άμυνα να τον σταματήσει. Δεν μπορείτε καν να φανταστείτε τι μπορούν να κάνουν οι Μέσι και Νεϊμάρ. Όταν νομίζεις ότι θα πάνε αριστερά, θα πάνε δεξιά! Είναι δύσκολο να βρεις αδύναμα σημεία σε μια ομάδα με τόσο ταλέντο».

Για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και τις απουσίες της ομάδας του: «Η Μπαρτσελόνα ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου, όμως είμαι εδώ για τη νίκη. Πρέπει να σκοράρουμε. Είναι πρακτικώς αδύνατο να παίξουμε μόνο άμυνα εδώ. Είναι ημιτελικός Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά δεν θα είναι εύκολος. Δεν έχω παραπονεθεί ποτέ για τις απουσίες και δεν θα το κάνω ούτε σήμερα. Δεν είμαι μάγος να θεραπεύω τους τραυματισμούς».

Για το αν θα αγωνιστεί ο Λεβαντόφσκι: «Προπονήθηκε κανονικά. Θα μιλήσω μαζί του πριν το παιχνίδι γιατί χρειαζόμαστε 14 παίκτες που να είναι έτοιμοι 100%. Θέλω να ξέρω πως νιώθει με τη μάσκα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.