Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η αποστολή της Βραζιλίας για το Κόπα Αμέρικα

Η αποστολή της Βραζιλίας για το Κόπα Αμέρικα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/5/2015 18:48
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας, Ντούγκα ανακοίνωσε την αποστολή της «Σελεσάο» για το Κόπα Αμέρικα της Χιλής, επιλέγοντας μόλις οχτώ παίκτες από την ομάδα που διαλύθηκε με 7-1 από την Γερμανία στο Μουντιάλ το καλοκαιριού. Εκτός ο Οσκάρ, μέσα ο Ρομπίνιο.

Τους 23 «εκλεκτούς» που θα εκπροσωπήσουν την Εθνική Βραζιλίας στο Κόπα Αμέρικα της Χιλής (11 Ιουνίου -4 Ιουλίου) ανακοίνωσε ο Ντούγκα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «Σελεσάο» κράτησε μόλις οχτώ παίκτες από την Εθνική Βραζιλίας που διασύρθηκε το περασμένο καλοκαίρι στο Μουντιάλ. Πρόκειται για τους Ζέφερσον, Μαρσέλο, Νταβίντ Λουίζ, Τιάγκο Σίλβα, Φερναντίνιο, Λουίς Γκουστάβο, Γουίλιαν και Νεϊμάρ.

Αντίθετα από εκείνη την ομάδα απουσιάζουν οι Ζούλιο Σέζαρ, Χουλκ, Παουλίνιο, Φρεντ, Οσκάρ, Ντάντε, Μαξουέλ, Ενρίκε, Ραμίρες, Ερνάνες, Μπερνάρντ, Τζο, Βίκτορ, Μαικόν και Άλβες.

Να σημειωθεί ότι ο Ντούγκα δικαιολόγησε την απουσία του Οσκάρ, δηλώνοντας πως ο άσος της Τσέλσι τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση του αγγλικού συλλόγου και δεν θα βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση για να βοηθήσει την «Σελεσάο».

Η Εθνική Βραζιλίας βρίσκεται στον 3ο όμιλο του Κόπα Αμέρικα και θα αντιμετωπίσει την Κολομβία, το Περού και τη Βενεζουέλα.

Η αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας για το Κόπα Αμέρικα:


Τερματοφύλακες: Ζέφερσον (Μποταφόγκο), Ντιέγκο Άλβες (Βαλένθια), Μαρσέλο (Γκρέμιο)

Αμυντικοί: Ντανίλο (Πόρτο), Φαμπίνιο (Μονακό), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης), Φιλίπε Λουίς (Τσέλσι), Νταβίντ Λουίζ (Παρί Σεν Ζερμέν), Μιράντα (Ατλέτικο), Τιάγκο Σίλβα (Παρί Σεν Ζερμέν), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν)

Μέσοι: Λουίζ Γκουστάβο (Βόλφσμπουργκ), Ελίας (Κορίνθιανς), Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Καζεμίρο (Πόρτο), Γουίλιαν (Τσέλσι), Φιλίπε Κοουτίνιο (Λίβερπουλ), Έβερτον Ριμπέιρο (Αλ-Αχλί), Ντόουγκλας Κόστα (Σαχτάρ Ντόνετσκ)

Επιθετικοί: Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα), Ρομπίνιο (Σάντος), Ντιέγκο Ταρντέλι (Σαντόνγκ Λούνενγκ), Ρομπέρτο Φιρμίνο (Χόφενχάιμ)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.