Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλέγκρι: «Έχει μικρό προβάδισμα η Ρεάλ, χρειαζόμαστε μια μεγάλη εμφάνιση»

Αλέγκρι: «Έχει μικρό προβάδισμα η Ρεάλ, χρειαζόμαστε μια μεγάλη εμφάνιση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/5/2015 01:46
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δήλωσε πως η Ρεάλ έχει ισχνό προβάδισμα για την πρόκριση και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να κάνει φανταστικά πράγματα σε επίθεση και άμυνα για να προκριθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Γιουβέντους χρειάζεται να ξεπεράσει το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ για να προκριθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δήλωσε πως περιμένει δύο σπουδαία παιχνίδια που δύσκολα θα μείνουν στο 0-0.

Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως η Ρεάλ έχει μικρό προβάδισμα για την πρόκριση και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί εξαιρετική σε όλες τις γραμμές για να βρεθεί στον τελικό:

«Όταν παίζεις τέτοια παιχνίδια σαν αυτά, θα πρέπει να κάνεις φανταστικά πράγματα στην επίθεση και την άμυνα αν θες να πάρει την πρόκριση. Περιμένω δύο σπουδαία παιχνίδια. Δεν νομίζω ότι τα δύο παιχνίδια θα λήξουν 0-0, επομένως θα πρέπει να παίξουμε καλά, κυρίως στην επίθεση. Είναι ένας ημιτελικός ενάντια στους πρωταθλητές της Ευρώπης, άρα μπορείς να πεις ότι έχουν ένα μικρό προβάδισμα» δήλωσε ο Αλέγκρι και πρόσθεσε:

«Ακούγεται ότι είναι ένας ημιτελικός όπου δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Αν όμως χάσουμε, τότε δεν θα παίξουμε στον τελικό… Βρισκόμαστε ένα βήμα μακριά από το να πετύχουμε κάτι αξιοσημείωτο. Πρέπει να θυμηθούμε ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα και ότι αυτή είναι η ευκαιρία μας για τελικό, χωρίς βέβαια να ξεχάσουμε το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε μία πολύ ισχυρή ομάδα».

Στη συνέχεια, ο Αλέγκρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κάρλο Αντσελότι: «Η Ρεάλ έχει βελτιωθεί αρκετά υπό τις οδηγίες του Κάρλο Αντσελότι. Κέρδισε το 10ο Ευρωπαϊκό την περασμένη σεζόν ενώ η ομάδα του βρίσκεται στα ημιτελικά της φετινής διοργάνωσης και έχει πιθανότητα να κερδίσει το ισπανικό πρωτάθλημα. Έχει αποδείξει ότι είναι σπουδαίος τεχνικός. Χρειάζονται ιδιαίτερες ικανότητες για να κερδίσεις τίτλους σε Ιταλία, Αγγλία, Γαλλία και Ισπανία».

Για τις απουσίες των Μόντριτς και Πογκμπά: «Θα προτιμούσα ο Μόντριτς και ο Πογκμπά να έπαιζαν. Ελπίζουμε, τουλάχιστον να έχουμε εμείς τον Πογκμπά στη ρεβάνς».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.