Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ινφαντίνο: «Αλλαγές ή αποβολή…»

Ινφαντίνο: «Αλλαγές ή αποβολή…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/5/2015 18:13
Ο Τζιάνι Ινφαντίνο προειδοποίησε για δεύτερη φορά πως εφόσον δεν γίνουν οι επιθυμητές αλλαγές στο αθλητικό νομοσχέδιο, τότε ο αποκλεισμός των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη θα είναι αναπόφευκτος.

Για το ελληνικό ζήτημα και τη συζήτηση του με τον Σταύρο Κοντονή αναφέρθηκε ο γενικός γραμματέας της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο ο οποίος βρίσκεται στο Μπαχρέϊν για το συνέδριο της Ασιατικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο ισχυρός άνδρας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας δήλωσε αισιόδοξος πως η ελληνική κυβέρνηση θα προχωρήσει σε αλλαγές στο νομοσχέδιο, ωστόσο πρόσθεσε πως εφόσον αυτές δεν πραγματοποιηθούν, τότε οι ελληνικές ομάδες θα αποκλειστούν από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις:

«Υπάρχουν κάποια σοβαρά ζητήματα σχετικά με τη βία και τα στημένα ματς, τα οποία πρέπει να διευθετηθούν. Είμαι όμως αισιόδοξος ότι μπορούμε να φτάσουμε σε συμφωνία. Από την συζήτηση που είχαμε, είμαστε αισιόδοξοι για τις αλλαγές που θα γίνουν. Αν όμως δεν γίνουν, δεν έχουμε άλλη επιλογή από την αποβολή της Ελλάδας. Δεν θα έχουμε άλλη εναλλακτική, αν δεν υπάρξει συμφωνία στην προθεσμία που υπάρχει» δήλωσε ο Ινφαντίνο και πρόσθεσε:

«Όταν βλέπεις κάποια άρθρα που δίνουν την δυνατότητα στην κυβέρνηση να κάνει συγκεκριμένα πράγματα που ξεκάθαρα βρίσκονται στην δικαιοδοσία της Ομοσπονδίας, αν υπάρχει ένας νόμος που δίνει δύναμη στους κυβερνώντες να ενεργήσουν με τρόπο που δεν επιτρέπει στην Ομοσπονδία να δράσει ανεξάρτητα, τότε δεν υπάρχει άλλη επιλογή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.