Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έφυγε από τη ζωή ο Μέρτενς

Έφυγε από τη ζωή ο Μέρτενς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/4/2015 19:43
Στο πένθος βυθίστηκε το βελγικό ποδόσφαιρο, καθώς ο 24χρονος, Γκρέγκορι Μέρτενς έφυγε από τη ζωή τρεις ημέρες μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη στον αγώνα των αναπληρωματικών της Λόκερεν με την Γκενκ!

Τέσσερις μήνες μετά το θάνατο του Ζούνιορ Μαλαντά, ο οποίος σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ακόμα ένας Βέλγος ποδοσφαιριστής έχασε τη μάχη με τη ζωή. Ο λόγος για τον Γκρέγκορι Μέρτενς ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη (30/4) σε ηλικία 24 ετών.

Ο Βέλγος αμυντικός υπέστη καρδιακή προσβολή τη Δευτέρα (27/4) στο παιχνίδι των αναπληρωματικών της Λόκερεν με την Γκενκ και νοσηλευόταν σε τεχνητό κώμα σε νοσοκομείο της Γάνδης. Ωστόσο την Πέμπτη (30/4) ανακοινώθηκε η είδηση του θανάτου του, βυθίζοντας σε πένθος το βελγικό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση της Λόκερεν:


«Σήμερα συνέβη κάτι που κανείς δεν τολμούσε να φανταστεί. Πολύ νωρίς, λέμε αντίο στον Γκρέγκορι Μέρτενς. Είμαστε ποδοσφαιρικός σύλλογος. Όλοι μας σε αυτόν τον σύλλογο αναπνέουμε ποδόσφαιρο. Αλλά ξαφνικά κάτι συμβαίνει και συνειδητοποιούμε πως είναι απλά ποδόσφαιρο. Σήμερα είναι μια τέτοια στιγμή.

Το ιατρικό προσωπικό έκανε τα πάντα για να σώσει τον Γκρέγκορι, αλλά τελικά έπρεπε να αναγνωρίσουν πως δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω. Ο Γκρέγκορι πέθανε στις 16:30. Η οικογένειά του τον αποχαιρέτισε.

Ο Γκρέγκορι ήταν στην Λόκερεν για ενάμιση χρόνο, αλλά σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα μέσα από τη σεμνότητά του, έδειξε πως ήταν απαραίτητος. Τώρα θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την απώλεια. Καταλαβαίνουμε πως αυτές οι στιγμές είναι ιδιαίτερα δύσκολες για την οικογένεια. Τα ειλικρινή μας συλληπτήρια.

Γκρέγκορι, θα μας λείψεις
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.