Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Συνεχίζει να απογοητεύει η Λίβερπουλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Συνεχίζει να απογοητεύει η Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2015 00:12
Με γκολ του Ντόουσον, η Χαλ νίκησε με 1-0 την Λίβερπουλ στην έδρα της και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τρίτο συνεχόμενο άσχημο αποτέλεσμα για τη Λίβερπουλ. Μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Άστον Βίλα στον ημιτελικό του Κυπέλλου και τη «λευκή» ισοπαλία στο «Χόθρονς» απέναντι στην Γουέστ Μπρομ για το πρωτάθλημα, οι «κόκκινοι» ηττήθηκαν 1-0 στην έδρα της Χαλ σε εξ’ αναβολής ματς και έχασαν την ευκαιρία να μείνουν μόνοι στην 5η θέση (ισοβαθμούν με Τότεναμ) αλλά και να μειώσουν στο -4 τη διαφορά τους από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Λίβερπουλ είχε την κατοχή και απείλησε πρώτη στο 20’ με σουτ του Κουτίνιο που απέκρουσε ο Χάρπερ, ωστόσο η συνέχεια άνηκε στη Χαλ. Οι γηπεδούχοι είχαν διπλή ευκαιρία στο 27’ με Τσέστερ και Αλουκό και στο 37’ πήραν το προβάδισμα με κεφαλιά του Ντόουσον.

Οι «κόκκινοι» έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 40’ με σουτ του Χέντερσον που απέκρουσε ο Χάρπερ και στις καθυστερήσεις ο Τζόνσον έκανε επικίνδυνο γύρισμα, ωστόσο κανένας παίκτης των φιλοξενούμενων δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας.

Στην επανάληψη ο Ρότζερς έριξε στο παιχνίδι τους Λαλάνα, Λάμπερτ και Μάρκοβιτς ωστόσο η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να φέρει το μας στα ίσα. Στο 63’ και στο 72’ ο Χάρπερ απόκρουσε τα σουτ του Χέντερσον, ενώ στο 78’ το σουτ του Στέρλινγκ κοντραρίστηκε και ο γκολκίπερ των γηπεδούχων μάζεψε τη μπάλα.

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να σκοράρει μέχρι το φινάλε και έμεινε στα 47 γκολ στη Πρέμιερ Λιγκ, 46 λιγότερα (!) από όσα είχε σημειώσει την περασμένη σεζόν σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος.

Με τη νίκη της η Χαλ έφτασε τους 34 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη η Λίβερπουλ έμεινε στην 5η θέση με 58 βαθμούς, όσους έχει η Τότεναμ, ενώ η 7η Σάουθάμπτον βρίσκεται μόλις στο -1. Απομακρύνεται το Τσάμπιονς Λιγκ για τους «κόκκινους», με την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει 65.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.