Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σταμάτησε στα έξι η Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σταμάτησε στα έξι η Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/4/2015 23:06
Γκολ και θέαμα προσέφερε στους οπαδούς της η Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι απέναντι στη Χετάφε. Οι «μπλαουγκράνα» πήραν εμφατική νίκη με 6-0 στο «Καμπ Νου» και έκαναν ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Μέσι (9’ πεν., 47’), Σουάρες (25’, 40’), Νεϊμάρ (28’) και Τσάβι (30’) οι σκόρερ.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Μπαρτσελόνα το παιχνίδι με τη Χετάφε στο «Καμπ Νου». Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε συνέτριψε με 6-0 την αντίπαλο της και ξέφυγε ξανά με +5 από την Ρεάλ, που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Οι «μπλαουγκράνα» πέτυχαν τα πέντε από τα έξι τέρματα στο πρώτο μέρος, ενώ το αξιοσημείωτο είναι πως ο σκόρερ έδινε την ασίστ στο επόμενο γκολ!

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Μπαρτσελόνα καθώς ο Σουάρες κέρδισε πέναλτι στο 8ο λεπτό μετά από μαρκάρισμα του Αρόγιο και ο Μέσι «έγραψε» το 1-0 με εκτέλεση αλά Πανένκα. Η Χετάφε έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 15’ με προσπάθεια του Ινεστρόσα, ωστόσο ο Μπράβο κατάφερε να αποκρούσει, κρατώντας το μηδέν.

Η συνέχεια ήταν εφιαλτική για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αναγκάστηκαν να μαζέψουν τέσσερις φορές τη μπάλα από τα δίχτυα τους μέχρι το ημίχρονο! Στο 25’ ο Μέσι έβγαλε την σέντρα και ο Σουάρες με μονοκόμματο σουτ έκανε το 2-0, ενώ τρία λεπτά μετά ο Ουρουγουανός έδωσε την ασίστ στον Νεϊμάρ, ο οποίος αφού πέρασε έναν αντίπαλο, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 30’ ο Τσάβι νίκησε τον Γκουαϊτα με όμορφο σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και δέκα λεπτά ο Ισπανός έδωσε με τακουνάκι για τον Σουάρες, ο οποίος με φαλτσαριστό σουτ πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ στο παιχνίδι.

Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 57’ ο Μέσι με εξαιρετικό πλασέ, ανεβάζοντας στα 102 τα γκολ της επιθετικής τριάδας των Καταλανών. Αξίζει να σημειωθεί πως Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες κυνηγάνε το ρεκόρ των 118 γκολ που σημείωσε η τριάδα Ρονάλντο-Μπενζεμά-Ιγκουαίν τη σεζόν 2011-12.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.