Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Περιοριστικοί όροι στον Κομπότη

Περιοριστικοί όροι στον Κομπότη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/4/2015 15:42
Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο επεβλήθη στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννη Κομπότη μετά την απολογία του το πρωί της Δευτέρας στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη.

Με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, αποφασίστηκε η απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννη Κομπότη.

«Έδωσα εξηγήσεις γι' αυτά που κατηγορούμαι. Πιστεύω ότι είναι ειλικρινείς και βάσιμες» δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Λεβαδειακός κατά την αποχώρησή του από την από την Ευελπίδων μετά από 4 ώρες παραμονής.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Γιάννης Κομπότης δεν είναι σε θέση να ασκεί τα καθήκοντά του ως εκπρόσωπος της Σούπερ Λιγκ στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, αλλά και ως μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού.

Ο ίδιος περιοριστικός όρος είχε επιβληθεί ήδη στο πρώην μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, Χαρίλαο Ζυγογιάννη, στο μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Μαρία Αναστασάκη και στο μέλος του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, Γιώργο Βλάσση, μετά από συμφωνία εισαγγελέα και ανακριτή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.