Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Κορυφαίος ο Αζάρ, καλύτερος νέος ο Κέιν

Πρέμιερ Λιγκ: Κορυφαίος ο Αζάρ, καλύτερος νέος ο Κέιν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/4/2015 03:05
Ο Έντεν Αζάρ αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ το βραβείο του καλύτερου νέου κατέληξε στα χέρια του Χάρι Κέιν.

Σε εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Κυριακής, ο Έντεν Αζάρ ψηφίστηκε από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ ως ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος, αφήνοντας πίσω του τους Χάρι Κέιν, Αλέξις Σάντσες, Φιλίπε Κουτίνιο, Νταβίντ Ντε Χέα, αλλά και τον συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Ντιέγκο Κόστα.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός μετράει 13 γκολ και 8 ασίστ τη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Τσέλσι στην πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου. Ο 24χρονος, που έχει τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ στο πρωτάθλημα, πήρε τη… σκυτάλη από τον Λουίς Σουάρες και έγινε ο δεύτερος παίκτης των «μπλε» μετά τον Τζον Τέρι που κερδίζει το βραβείο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Μια ημέρα θέλω να γίνω ο καλύτερος και αυτή τη σεζόν έπαιξα πολύ καλά. Η Τσέλσι έπαιξε πολύ καλά. Δεν ξέρω αν άξιζα το βραβείο αλλά είναι καλό για μένα. Είναι καλύτερο να κερδίζεις βραβεία από ψήφους ποδοσφαιριστών γιατί ξέρουν τα πάντα για το ποδόσφαιρο» δήλωσε ο Αζάρ, ο οποίος την περασμένη σεζόν πήρε το βραβείο του καλύτερου νέου.

Το φετινό βραβείο του κορυφαίου νέου κατέληξε στα χέρια του Χάρι Κέιν, ο οποίος πραγματοποιεί εκπληκτική χρονιά με την Τότεναμ, μετρώντας 20 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ και 30 σε όλες τις διοργανώσεις. Ο 21χρονος ξεπέρασε σε ψήφους τους Αζάρ, Κουτίνιο, Ντε Χέα, Κουρτουά και Στέρλινγκ και έγινε ο 3ος παίκτης των «πετεινών» που κατακτά το βραβείο μέσα σε τέσσερα χρόνια μετά τους Κάιλ Γουόκερ και Γκάρεθ Μπέιλ το 2012 και το 2013 αντίστοιχα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.